📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ni to śmieszne, ni tragiczne. Jak się chcę zobaczyć ciekawostki ze świata motoryzacji to są od tego inne portale.
Ale jak ktoś ma życiową misję wrzucać tu każde ścierwo nawet te mijające się z profilem zadeklarowanej działalności forum, no to cóż poradzić.
A ta ciężarówka też jakoś nie jest zachwycająca. Ogólnie chujnia.
Ale jak ktoś ma życiową misję wrzucać tu każde ścierwo nawet te mijające się z profilem zadeklarowanej działalności forum, no to cóż poradzić.
A ta ciężarówka też jakoś nie jest zachwycająca. Ogólnie chujnia.
To oszczerstwo! Jest to prototyp ciężarówki, więc materiał jest zgodny z tematem.
Poprawione, powinno ci teraz odpowiadać.
Na złość Tobie dam piwo za temat.
prototyp z 1993r
ale mi kosmos
ale mi kosmos
Jeszcze za dzieciaka widziałem o tym program na Discovery, czy tam czymś, że to podobno szczyt aerodynamiki i rewolucja w transporcie kołowym, że niby każdy TIR ma tak wyglądać.
czemu nie w rosji ?
Mają lepsze drogi
i bogatsze samochody
to napewno tam
pozatym widać po literach..
Mają lepsze drogi
i bogatsze samochody
to napewno tam
pozatym widać po literach..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów