Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żeby jeszcze miał hełm, a on czapeczkę z daszkiem założył i myślał, że jest pancerny
No tak bo w tej strzelaninie helm by mu pomogl
No tak bo w tej strzelaninie helm by mu pomogl
byłby na pewno skuteczniejszy od bejsbolówki
Co za kurwa opis. Ja pierdolę. Kilka razy musiałem przeczytać.
Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka, tak mniej więcej 6 klasa podstawówki.
[ Dodano 2024-12-12, 17:47 ]
Proturecka jest Syryjska Armia Narodowa, bo Turcja zapewnia finansowanie, szkolenie i wsparcie wojskowe. HTS czyli Hayʼat Tahrir al-Sham to sunnicy radykałowie, których Turasy raczej nie chcą mieć za partnerów, przynajmniej oficjalnie.
I tak i nie, HTS był wspierany przez karaluchy, do czasu jak się zerwał niedawno ze smyczy, skończyło się to zamrożeniem ich aktywów na kilka baniek $ w tureckich bankach. SNA to typowi turkmeni, to oni szczególnie słyną z egzekucji.
Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka, tak mniej więcej 6 klasa podstawówki.
I tak i nie, HTS był wspierany przez karaluchy, do czasu jak się zerwał niedawno ze smyczy, skończyło się to zamrożeniem ich aktywów na kilka baniek $ w tureckich bankach. SNA to typowi turkmeni, to oni szczególnie słyną z egzekucji.
Pisanie ze zrozumieniem to raczej wcześniej. Autor nie doszedł nawet do 6 klasy.
Pisanie ze zrozumieniem to raczej wcześniej. Autor nie doszedł nawet do 6 klasy.
Już już, otrzyj łezki i udaj się do szkolnego psychologa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów