Protureckie bojówki HTS wpadły w zasadzkę w trakcje szyurmu proassadowskiej SAA w Syrii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech się wyrzynają brudasy. Skończy się tym, że Turasy zajmą większość tego gównokraju.
Kozłastopa napisał/a:
To nie powinno być w przypiętym wątku "Wojna domowa w Syrii"?
Już zgłosiłem, nie było mnie 3 tyg nawet nie wiedziałem, że taki istnieje :v
@mg_schutze: Spooko, nie ma ofiar w ludziach. Tak tylko pisze co mysle.
Nie ma możliwości łączenia tematów a ten temat powstał zanim zrobiłem zbiorczy
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Nie ma to jak oprzeć tył głowy o otwór w pancerzu, przeznaczony na karabin.
Śniadzi komandosi to naprawdę elita, bo niewielu ich już chodzi po świecie.
ojcieckogut napisał/a:
Nie ma to jak oprzeć tył głowy o otwór w pancerzu, przeznaczony na karabin.
żeby jeszcze miał hełm, a on czapeczkę z daszkiem założył i myślał, że jest pancerny
ojcieckogut napisał/a:
Nie ma to jak oprzeć tył głowy o otwór w pancerzu, przeznaczony na karabin..
Trafna uwaga. Gdyby odpowiedział ogniem zamiast się dekować, to miałby jakiekolwiek szanse, a tak jest jak jest.
Turcy ich podpuścili, ale uzbrojenia za bardzo nie dali, z drugiej strony Kurdowie już zapowiedzieli, że jak im bojówki islamistów zagrożą, to powypuszczają tych z obozów isis i będą mieć w dupie, niech idą do Europy i tam robią intifadę... będzie się działo na sadisticu
Co za kurwa opis. Ja pierdolę. Kilka razy musiałem przeczytać.
Nome napisał/a:
Turcy ich podpuścili, ale uzbrojenia za bardzo nie dali, z drugiej strony Kurdowie już zapowiedzieli, że jak im bojówki islamistów zagrożą, to powypuszczają tych z obozów isis i będą mieć w dupie, niech idą do Europy i tam robią intifadę... będzie się działo na sadisticu
na europę? przecież oni do rumuni by nie doszli mówić to oni sobie mogą, ale głupiego niech w lustrze szukają!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów