Autor tego zwrotu wkurwiał nie tylko sadoli, ale również producentów żywności. paei100, bo taki ten pan nosi nick na youtube, dostał wyrok związany z testem dwóch produktów. Nie wiadomo niestety o jakiego producenta chodzi, jakie były zarzuty i jaki jest wyrok.
Autor tego zwrotu wkurwiał nie tylko sadoli, ale również producentów żywności. paei100, bo taki ten pan nosi nick na youtube, dostał wyrok związany z testem dwóch produktów. Nie wiadomo niestety o jakiego producenta chodzi, jakie były zarzuty i jaki jest wyrok.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.Tak w ogóle to o kim mowa?
Ciekawe ile listów gończych już za nim jest?
Takie się ma poglądy jak się dupy zza biurka nie wystawia.
Wytłumaczę może w tym miejscu, co to jest wolność słowa. Otóż wolność słowa polega na wygłaszaniu swoich poglądów, podkreślę - dowolnych poglądów, z poszanowaniem dobra drugiego człowieka. Nie mogę więc stanąć na rynku i krzyknąć: Ktośtam jest debilem, bo to może tego kogoś urazić a co za tym idzie - ta osoba może mnie pozwać do sądu. To tak w skrócie, dla gimbazy co pierdoli takie farmazony.
Come to papanie srajcie juz z tą chemią, bo kto chce to kupi sobie mięso z dobrego miejsca i nie da się dymać reklamom. Bo szynka kupiona od domowego producenta jest gorzej zapakowana? Może ma krótszą datę ważności, albo to co uwielbiam u niektórych : przecież nie dam za szynkę 35zł(plus minus, tak wiem są droższe) to samo z parówkami, wystarczy kupić sobie dobre parówki cielęce, od dobrego sprzedawcy a nie pierdolić, to samo z warzywami, chcecie warzywa to won na targ a nie w markecie kupicie bo sa takie ladne na obrazku albo promocja jest.
naturalna hodowla jest bardzo droga, nie wliczam już czasu który trzeba w to włożyć ale są efekty.
swoją drogą nawet podniesione z trawy jabłko staje się powoli problemem, sporo ludzi przemywa takie jabłko pod wodą z kranu, zamiast po prostu zjeść, takie cipki denerwują mnie najbardziej, pozniej jedzą takie gówno chemiczne albo "czyste" a alergie go prawie zabijają, alergie nie biorą się znikąd, ja, moi znajomi, rodzice i sporo osób które znam nie jest na nic uczulona, w ogóle jeżeli są uczuleni to na orzechy czy inne alergie totalnie popularne, ale zamykanie się w bańce czystości sprawia ze zabijamy się sami.
Wytłumaczę może w tym miejscu, co to jest wolność słowa. Otóż wolność słowa polega na wygłaszaniu swoich poglądów, podkreślę - dowolnych poglądów, z poszanowaniem dobra drugiego człowieka. Nie mogę więc stanąć na rynku i krzyknąć: Ktośtam jest debilem, bo to może tego kogoś urazić a co za tym idzie - ta osoba może mnie pozwać do sądu. To tak w skrócie, dla gimbazy co pierdoli takie farmazony.
Czyli ze ktos sie obrazil bo youtuber obrazil jego mieso ?
Popierdolilo chyba, niedlugo slowa powiedziec nie bedzie mozna bo sie pojdzie w paski pierdziec. Wpierdalajcie dalej te tatary i parowki to bardziej wam mozgi zryje.
PS poza tym on te pierdolone mieso kupil wiec chyba moze powiedziec co o nim sadzi... Czy moze to kurwa dziala na zasadzie licencji - producent miesa udziela licencji na zjedzenie go ale z prawnego punktu nie jestescie jego (miesa) wlascicielami... no kurwa ludzie obudzcie sie...
PPS co do parowek culineo to sa chujowe ale nie az tak aby po nich rzygac
Pierwsze słyszę o gościu. Cóż za poryty kraj, że idzie się do więzienia za pokazywanie prawdy. Może dlatego Kolonko nagrywa ze Stanów a nie z naszego kraju. Ciekawe ile listów gończych już za nim jest?
On na pewno w takim wypadku nie pójdzie do więzienia. Firma wytoczyła mu proces CYWILNY (nie karny) o naruszenie dobrego imienia, wprowadzanie w błąd itp. Sankcją dla niego mogło być np. wyemitowanie przeprosin na kanale lub zapłata odszkodowania za straty, które wskutek jego programu mogła ponieść firma. Za kratki więc na pewno nie pójdzie, ale trochę mogło go to kosztować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów