Ciekawe jakimi przesłaniami kierował się autor? Wlotówka na Radom...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kosmodysk, niepotrzebnie zakryłeś tablice. Wszak to nie są dane osobowe.
i zaraz zobaczymy ilu ruskich na sadolu siedzi
Ale dlaczego jebać Putina? Jeden z nielicznych (fakt dyktator) polityków którzy dbają o swój kraj i jego bezpieczeństwo. Co jakiś Janusz z Toyoty wie o rządzeniu krajem takim jak Rosja która jest jednym z trzech największych graczy na rynku? Ten Janusz myśli że Putin bedzie po dupie całował (tu wpisz obojętnie którego prezydenta bądź premiera Polski bądź innego europejskiego kraju) żeby się przypodobać? No kurwa chyba nie bardzo. Gość w odróżnieniu od naszych czy tam europejskich polityków ma w dupie poprawność polityczną i patrzy na swój kraj a nie na to co serwują nam nasi. Czyli multikulti, zamachy i malowanie kredą po asfalcie. Gość się nie pierdoli w tańcu i taki powinien być prezydent/przywódca a nie jakaś mamałyga która się tylko uśmiecha. Może się to komuś podobać albo nie ale nikt nie powie że Rosja ma chujowego prezydenta.
Gość po całej polsce jeżdzi. W wakacje codziennie widziałem go w Kobyłce i Wołominie jak jechał na do tej kurwy warszawy.
"dam sobie naklejkę na szybę brudnego, starego awensisa to putin się obsra!"
Uwielbiam ludzi wyrażających swoje poglądy poprzez dopierdalanie naklejek na samochodach. Wszyscy w około po prostu kochają patrzeć na to i zawsze wspierają pasję innych użytkowników dróg!
Uwielbiam ludzi wyrażających swoje poglądy poprzez dopierdalanie naklejek na samochodach. Wszyscy w około po prostu kochają patrzeć na to i zawsze wspierają pasję innych użytkowników dróg!
Sabajone napisał/a:
Ale dlaczego jebać Putina?
Bo jest homoseksualistą i chce się z Putinem kochać analnie, ale ze względu na ubogi zasób słów nie umie tego wyrazić inaczej.
Mam nadzieję, że pomogłem.
A nie przyszło wam matołki do głowy że to Ukrainu-benderinu jedzie na Polskich blachach.
elfis napisał/a:
i zaraz zobaczymy ilu ruskich na sadolu siedzi
Dlaczego Ruskich? Napis jest po upaińsku.
Ciekawe czy ktoś go odstrzeli
Kurwa to nie żaden Janusz tylko pewnie jakiś Ukrainiec co już dostał polskie obywatelstwo, ale rodzina została na stepach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów