@up Powiedz że żartujesz. Muzułmańskie świnie to najgorsza zaraz na współe z lewactwem przez które dostają tyle przywilejów. Wiara katolicka to jedna sprawa a jednostki z kościoła które są pedofilami to druga. Jest procentowo znacznie więcej gejów pedofilii niż księży.
Każda kurwa która wyżej ceni wiarę w boga niż innego człowieka powinna być odstrzeliwana. Nieważne czy ciapak czy katol. Jak już nie raz mówiłem każda religia jest zła. Bez wyjątku. Bo każda ma jakiś system wybaczania/usprawiedliwiania skurwysyństw. W imię Boga to najczęstsza próba tłumaczenia morderstw i wojen.
To znaczy kurwa że muszę przyzwalać na gwałcenie dzieci przez panów w czarnych sukienkach i na tak skrajnie chamskie wypowiedzi ?? No chyba ciebie pojebało ?? Idź się branzlować swoją prawicowością do kółka wyznawców Tadzia Rydzyka.
Przecież napisałem:
Nie zrozumcie mnie źle, pedoksięży trzeba odstrzelić (razem z lewaczkami robiącymi z tego powodu afery) jak i wszystkich pedofili, ale robienie burzy w szklance wody przez lewactwo osiąga kolejny szczyt absurdu.
więc albo się marny lewaku-robaku naucz czytać ze zrozumieniem (w gimnazjum będziesz to miał) albo zamknij głupi ryj.
Nie wydaje wam sie to troche podejrzane? Pomijam juz ze ksiadz pedofil jest najpierw homo (obroncy dzieci przed pedofilami tolerują i bronią homosiów). Tak wiec nie ma pedofilow wsrod dziennikarzy, wsrod poetow, aktorów, dziennikarzy, rezyserow i sportowcow? Naprawde nie ma tam takich?
Lewactwo twierdzi że tylko księża to pedofile mawiają że każdy pedofil to ksiądz i każdy ksiądz to pedofil. Nie ma według nich dobrych księży, a wszystkie przypadki pedofilii są w KK.
Przecież napisałem:
więc albo się marny lewaku-robaku naucz czytać ze zrozumieniem (w gimnazjum będziesz to miał) albo zamknij głupi ryj.
Lewactwo twierdzi że tylko księża to pedofile mawiają że każdy pedofil to ksiądz i każdy ksiądz to pedofil. Nie ma według nich dobrych księży, a wszystkie przypadki pedofilii są w KK.
Jestem kurwa lewakiem i nie twierdzę iż wszyscy księża to pedofile. Za to kurwa twierdzę i mam dowody na to iż hierarchia kościelna ukrywała tych zboczeńców w imię solidarności zawodowej/strachu przed opinią publiczną. Zrozum to kurwa wreszcie. Jak trzeba być bitym w łeb w dzieciństwie aby nie zrozumieć tego ?? Zaznajom się z aferami pedofilskimi w USA czy Irlandii gdzie diecezje ukrywały księży pedofili. To jest kurwa największy problem. Tak samo jak niedawnej konferencji gdzie kanclerz kurii z bezczelnym uśmiechem na pytania dziennikarzy czy nie trzeba było zabronić kontaktu proboszcza z Tylawy z dziećmi powtarzał jak mantrę "wyrok jest nieprawomocny". Jeżeli jest podejrzenie to automatycznie powinno być to robione dla dobra oskarżonego jak i potencjalnych ofiar. Tak samo Michalik. Nosz kurwa przejęzyczyć się idzie w jednym wyrazie a nie w całej pierdolonej logicznie sformułowanej wypowiedzi. Tu jest pierdolony problem całej tej cholernej sprawy. Nie problem samej pedofilii bo w każdym zawodzie musi być pedofil to statystyka ale jak już się reaguje na nią to zupełnie inna sprawa. Wbij sobie to kurwa do głowy bo ręce opadają. I naprawdę rzygać mi się chce jak słyszę takich Michalików. Przecież to kurwa szczyt kurwa bezczelności. Obrona za wszelką cenę swoich kosztem niewinnych. Twierdzić iż dziecko jest współodpowiedzialne za pedofilię księży... Kurwa czy tobie takie argumenty nie przeszkadzają?? Dementi nic nie da , przepraszanie także bo zostało wymuszone przez opinię publiczną. To kurwa mentalność ma się zmienić. Wiele episkopatów funkcjonuje na zasadzie oblężonej twierdzy i broni swoich bezrefleksyjnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów