Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick 2017-05-10, 11:34 7
tak odnośnie tego co powiedziała instruktorka w tej elce co za kurwa mania żeby nie korzystać z tych pasów rozbiegowych jeśli są tylko od razu pchać się na środkowy pas (oczywiście wyczekując aż będzie wolne miejsce i powodując korki)? Sytuacje nagminnie niemal na każdym skrzyżowaniu z oświetleniem...
Zgłoś
Zadi_ 2017-05-10, 12:45 11
Pierdolnął we mnie i uciekł! Jebany!
Zgłoś
M................e 2017-05-10, 12:57 1
2:25
Przykład debila za kierownicą, po co dawać po hamulcach jestem królem szos.
2:40 Przykład myślącej osoby za kierownicą.
Zgłoś
C................O 2017-05-10, 13:10 10
6:15 - szybka, pewna reakcja ratownika przedmedycznego... profeska.... i nie słychać w tle "o kurwaa,,,", "o jaaa..." ani "o esuuu.."

a inne barany stoja patrzą ... niczym scena z upośledzonych krajów
Zgłoś
Henboh 2017-05-10, 13:32
0:33 - to ekstremalny przykład, ale takich debili, co potrzebują więcej niż jednego pasa by skręcić (a ten do tego nawet kierunku nie dał), jest od cholery. Ba, nawet na jednym pasie nie potrafią ustawić się do odpowiedniej krawędzi i jeden skręcający w lewo potrafi wszystkich za sobą zablokować.
Zgłoś
Volfodzio 2017-05-10, 13:40 2
Niektórzy to chyba chcieli pierdolnąć, po prostu chcieli albo nie wiem... przewody hamulcowe słomkami z maca sobie łatali
Zgłoś
kacciq 2017-05-10, 14:39
2:20 jebany debil, słychać że robi coś zamiast patrzeć na drogę, chyba najbardziej wkurwiający typ kierowcy.
Zgłoś
Okrupnik 2017-05-10, 14:55 34

Oj tam "uciekł". Znajdzie się puławiaka
Zgłoś
Profx5015 2017-05-10, 14:59 2
Ale że gość z 1:20 chciał wziąć tą dziurę pod kołami, szacun
Zgłoś
uspy 2017-05-10, 15:38 3
nowynick napisał/a:

tak odnośnie tego co powiedziała instruktorka w tej elce co za kurwa mania żeby nie korzystać z tych pasów rozbiegowych jeśli są tylko od razu pchać się na środkowy pas (oczywiście wyczekując aż będzie wolne miejsce i powodując korki)? Sytuacje nagminnie niemal na każdym skrzyżowaniu z oświetleniem...

Nie tak do końca. Sytuacja miała miejsce pod Gemini Park w Bielsku-Białej. Chujowo zaprojektowali wyjazd. Jakieś 100 metrów od zrównania się rozbiegówki z drogą do skrzyżowania. Jeśli chcesz na tym skrzyżowaniu pojechać w lewo, to musisz się przebić przez 3 pasy na tych 100m, a jest tam gęsto od samochodów (rozbiegówka zamieniająca się w drogę prowadzącą w prawo, dwa pasy prosto i skrajny lewy do skrętu w lewo).

Link do googlemaps wysłałem Ci na PW. Nie mogę dodawać linków.
Jest to ulica Bobrowa prowadząca na DW942.
Zgłoś
waloos 2017-05-10, 16:48 3
4:20 a po chuj ta instruktorka każe wrzucić prawy kierunkowskaz, skoro nie zmieniasz pasa, jedziesz cały czas swoją drogą, dopiero po wjechaniu na rozbiegówkę masz wrzucić lewy i włączać się do ruchu.

To są jakieś pojebane wytyczne co co? Prawko robiłem 10 lat temu i na drogach jak widzę to nikt nie włącza kierunku w prawo w takich sytuacjach.
Zgłoś
rufuskask 2017-05-10, 19:03
Okrupnik napisał/a:

Oj tam "uciekł". Znajdzie się puławiaka

Kolo wrócił po 15 minutach i się przyznał bo chyba poleciał do domu policzyć sobie ile za regres
Zgłoś
uspy 2017-05-10, 19:04
waloos napisał/a:

4:20 a po chuj ta instruktorka każe wrzucić prawy kierunkowskaz, skoro nie zmieniasz pasa, jedziesz cały czas swoją drogą, dopiero po wjechaniu na rozbiegówkę masz wrzucić lewy i włączać się do ruchu.

To są jakieś pojebane wytyczne co co? Prawko robiłem 10 lat temu i na drogach jak widzę to nikt nie włącza kierunku w prawo w takich sytuacjach.

Zależy. Jeśli miałaby jechać prosto albo w prawo na skrzyżowaniu, to jak najbardziej POWINNA skorzystać z robiegówki. Jeśli chcesz jechać na skrzyżowaniu w lewo, to możesz nie zdążyć przecisnąć się przez 3 następne pasy. Znając Bielsko i jazdy egzaminacyjne, to chciała pojechać w lewo (jest tam dość specyficzne skrzyżowanie).

Wyjaśnienie komentarz wyżej.
Zgłoś
anymorez 2017-05-10, 19:06
pierdolnął i uciekł
to go trzeba było gonić.. ja pierdole
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem