Angielski niestety wymagany, ale na poziomie rozmów nastolatków na przystanku w Detroit.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Angielski niestety wymagany, ale na poziomie rozmów nastolatków na przystanku w Detroit.
brzydkie to...jak to sie nazywa.....feministki.
1: Brzydka w chuj.
2: Drze ryja nie da nikomu dojść do głosu.
3. Rzuca mięsem.
Nic ciekawego, kolejny paszkwil co myśli że jak powydziera się w "imię kobiet" na mężczyzn to zarobi. Zaraz przecież ona zarobi... Karmcie dalej te potwory ^^
2: Drze ryja nie da nikomu dojść do głosu.
3. Rzuca mięsem.
Nic ciekawego, kolejny paszkwil co myśli że jak powydziera się w "imię kobiet" na mężczyzn to zarobi. Zaraz przecież ona zarobi... Karmcie dalej te potwory ^^
Tak jakby kiedykolwiek darcie ryja na ulicy na innych ludzi pomagało w przekonaniu ich do swoich racji- syndrom nie doruchania. wszystkie feministki wysłać na tydzień do kopalni pewnie szybko by im przeszło
feministki są popierdolone i tyle.
Feministki to banda nieszczęśliwych kobiet wmawiających szczęśliwym kobietom ,że są nieszczęśliwe.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Podobno Detroit to martwe miasto, czytaj: nie ma tam nastolatków na przystanku.
-
-
-
-Mężczyzna nie zawsze ma wąsy.
Badum tsssssss
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
-Czym sie różnie feministka od mężczyzny ??
-
-
-
-Mężczyzna nie zawsze ma wąsy.
Badum tsssssss
Ja: Bo to pojebane...
feministki - pokurwione i podstarzałe dziewice, które nigdy w życiu nie dotknęły męskiego członka. Kobieta staje się feministką wtedy gdy na jej widok mężczyznom chce się rzygać. Cały proces skutkuje stagnacją umysłową i pierdolcem objawiającym się niechęcią do osobników płci przeciwnej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów