Znany już nam Pan budowniczy z bezludnej wyspy tworzy kolejną konstrukcję - chatkę z podgrzewanym łóżkiem pokrytą dachówkami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekwe..
ile taka chatka postoi?
gdzie on ładuję tą kamerkę?
jak uploaduje swoje filmika na jutube?
ile taka chatka postoi?
gdzie on ładuję tą kamerkę?
jak uploaduje swoje filmika na jutube?
koleś zaczyna wyprzedzać w technologii murzynów i te ich lepianki z gówna.
A murzyni dalej te swoje chaty z gówna to wlasnie odroznia ich od nas brak inteligencji i checi do prac. Napewno nie zrobil tego w jeden dzien
Pokażcie mi babę która sobie tak poradzi. Zajebisty gość browary dla niego.
Nie jestem ekspertem, ale czy nie lepiej byłoby poprzeplatać jakieś gałązki/trzcinę, pomiędzy "palami nośnymi", podczas lepienia ścian, niż praktycznie luźno ładować ciągle kilkukilogramowe kamulce?
@up w opisie na yt jest napisane że specjalnie używał kamieni żeby zużyć mniej gliny. W innym jego filmie stawiał chatkę własnie w taki sposób jak piszesz.
Mnie w tym filmie przeszkadza tylko jedno. Skąd on kurwa bierze czas na zdobycie pożywienia? Wiecie, jakie to czasochłonne i ile wymaga pracy? A ile energii trzeba, żeby zbudować taki domek? Dlatego imho to nierealne w warunkach rozbitka.
ianmoone napisał/a:
@up w opisie na yt jest napisane że specjalnie używał kamieni żeby zużyć mniej gliny. W innym jego filmie stawiał chatkę własnie w taki sposób jak piszesz.
Nie no ok, tylko mi chodziło bardziej o kwestie bezpieczeństwa, by kłaść kamienie i co jakiś czas przepleść czymś też zatapiając w glinie, by ściana była bardziej stabilna... Nie wydaje mi się by "mur" powyżej 1.5m z samej gliny i luźno ułożonych kamieni wytrzymałaby długo bez "zbrojenia" (no niby jest tam gałąź poprzeczna, ale 1 na całą ścianę!?), zwłaszcza przy samym dachu podczas deszczu i silnych podmuchów wiatru...
Rozjebało mnie to wypalanie gliny na dachówki... już wiem co oglądają dzieci i po czym stają się debilami
Chciałem hejtować, ale to jest zajebiste! Spadam z sadola i idę obczaić jego stronkę. Ciekawe jak wypalił komputer i kamerkę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów