Kurwa jak ja bym chciał tam pojechać....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajny klimat ^^
dalby ktos nazwe tego kawalka co jest w filmiku?
doobra juz nie trzeba.
Dzieki dioen, poprostu musial mi ktos przypomniec jak to sie zwalo :]
dalby ktos nazwe tego kawalka co jest w filmiku?
doobra juz nie trzeba.
Dzieki dioen, poprostu musial mi ktos przypomniec jak to sie zwalo :]
Już od paru lat marzę o wyjeździe do Prypeci.
Aczkolwiek taka wycieczka to tylko zima/jesień, wtedy najlepiej to miejsce wygląda
No i kasa by się przydała.
Heavybaby: dalej możesz iść do sterowni, ale nie zobaczysz wiele, zanim wyrzygasz śniadanie, obiad, kolacje i żołądek.
Aczkolwiek taka wycieczka to tylko zima/jesień, wtedy najlepiej to miejsce wygląda
No i kasa by się przydała.
Heavybaby: dalej możesz iść do sterowni, ale nie zobaczysz wiele, zanim wyrzygasz śniadanie, obiad, kolacje i żołądek.
ŁYSY napisał/a:
jade tam za 2 tygodnie
Liczymy na fotorelacje w tym temacie sadistic.pl/opuszczone-budynki-zdjecia-zrobione-przez-uzytkownikow-vt52182.htm
BTW Użytkownik Fiflak już tam był i zdjęciami się pochwalił
No to co, organizujemy tam strzelankę ASG - Stalker?
łoo ale bym tam melanż kręcił <3
gdyby to było w Polsce, to już dawno ludzie mieszkaliby w tych budynkach albo zostałoby to rozebrane przez Złomiarzy ;]
To miejsce jest super. Aż trudno uwierzyć, że w pewnej chwili ludzie musieli zostawić większość swojego dorobku i wynieść się ze swojego miejsca zamieszkania.
Po prostu w Prypec czas zatrzymał się i stoi do tej pory.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego w niektórych domach/mieszkaniach wszystkie rzeczy są porozwalane na kątach? Przecież ludzie, którzy opuszczali swoje domy nie robili chyba celowo rozpierdolu?
Fajnie było by odwiedzić tamto miejsce i pooglądać "tamten świat", który zatrzymał się w czasie około 20 (?) lat temu, czyli wtedy kiedy nie było mnie na świecie
Zastanawiam się, czy na tamtych ulicach nadal stoją samochody, busy czy jakieś inne środki transportu? Czy w piwnicach ludzi zostały rowery, sanki itd? :d
Po prostu w Prypec czas zatrzymał się i stoi do tej pory.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego w niektórych domach/mieszkaniach wszystkie rzeczy są porozwalane na kątach? Przecież ludzie, którzy opuszczali swoje domy nie robili chyba celowo rozpierdolu?
Fajnie było by odwiedzić tamto miejsce i pooglądać "tamten świat", który zatrzymał się w czasie około 20 (?) lat temu, czyli wtedy kiedy nie było mnie na świecie
Zastanawiam się, czy na tamtych ulicach nadal stoją samochody, busy czy jakieś inne środki transportu? Czy w piwnicach ludzi zostały rowery, sanki itd? :d
@up aut nie ma, sa autobusy, smigłowce, jakieś wojskowe ciężarówki na tzw "cmentarzysku maszyn", wszystko stoi w jednym miejscu, rozpierdol jest bo żulernia kradnie co popadnie, aż się dziwie że ten diabelski młyn nadal stoi....
Buruniu napisał/a:
A co wybierasz się szabrowac?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów