Kurwa jak ja bym chciał tam pojechać....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo lubie ost z requiem for a dream, ale dodawanie jej do wszelkich 'smutnych' typow filmikow jest irytujace;/
Ja prawdopodobnie wybiorę się na taką wycieczkę w listopadzie, szukam ofert biur turystycznych z Wrocławia
Dalem piwo bez ogladania filmiku
Moim marzeniem jest wybrac sie tam ale nie wycieczka zoorganizowana przez jakies biuro podrozy tylko ze znajomymi, zapalencami czarnobylskimi i spedzic tam pare dni i nocy, ognisko w nocy, gra na gitarze, piwo to byloby cudowne przezycie... ale niestety nie jest latwo dostac przepustke do strefy zamknietej... wiem bo duzo czytalem o tym i staralem sie znalesc grupe ktora by sie tak wybrala :F
teraz to wybralbym sie nawet z biurem podrozy ale brak kasy... a z roku na rok coraz to mniej te miejsce oddaje klimat bo rzeczy sa powoli rozbierane, rozcinane i wynoszone na zlom itp...
Moim marzeniem jest wybrac sie tam ale nie wycieczka zoorganizowana przez jakies biuro podrozy tylko ze znajomymi, zapalencami czarnobylskimi i spedzic tam pare dni i nocy, ognisko w nocy, gra na gitarze, piwo to byloby cudowne przezycie... ale niestety nie jest latwo dostac przepustke do strefy zamknietej... wiem bo duzo czytalem o tym i staralem sie znalesc grupe ktora by sie tak wybrala :F
teraz to wybralbym sie nawet z biurem podrozy ale brak kasy... a z roku na rok coraz to mniej te miejsce oddaje klimat bo rzeczy sa powoli rozbierane, rozcinane i wynoszone na zlom itp...
Przypomnial mi sie dobry dokument: Life After People - en.wikipedia.org/wiki/Life_After_People , ktory polecam. Gdyby ludzie nie istnieli 10k lat, zniknely by wszystkie dowody na nasze istnienie. Tak jak by nas nigdy nie bylo...
Mozna go zobaczyc na youtube, ma tytul: Life after people - (part 1/9)
Przypomnial mi sie jeszcze STALKER...
Mozna go zobaczyc na youtube, ma tytul: Life after people - (part 1/9)
Przypomnial mi sie jeszcze STALKER...
Dodam, że requiem samo w sobie nie jest złe, wręcz przeciwnie, bardzo dobra muzyka, po prostu ludzie używając jej w 30% filmików w necie ;/
ifryt napisał/a:
Ja prawdopodobnie wybiorę się na taką wycieczkę w listopadzie, szukam ofert biur turystycznych z Wrocławia
Ja też z Wrocławia. Jeśli coś znajdziesz, miło by było gdybyś dał znać
opuszczone.com/index_2.php?s=lista_woj&woj=woj_uk
stronka grupy ktora chodzi po calej europie i 'zwiedzaja' opusczzone miejsca i daja fotorelacje. wlaczylem wam ukraine co byscie sie nie trudzili znalezc prypecia. zapraszam bo ciekaiwe wszystko opisali
i tak polowy rzeczy nie zoabczysz bo promieniowanie
no ale kij. trzba jechac poczuc klimat
stronka grupy ktora chodzi po calej europie i 'zwiedzaja' opusczzone miejsca i daja fotorelacje. wlaczylem wam ukraine co byscie sie nie trudzili znalezc prypecia. zapraszam bo ciekaiwe wszystko opisali
i tak polowy rzeczy nie zoabczysz bo promieniowanie
no ale kij. trzba jechac poczuc klimat
Lam3rZ napisał/a:
Moim marzeniem jest wybrac sie tam ale nie wycieczka zoorganizowana przez jakies biuro podrozy tylko ze znajomymi, zapalencami czarnobylskimi i spedzic tam pare dni i nocy, ognisko w nocy, gra na gitarze, piwo to byloby cudowne przezycie...
Ognisko, gitara, znajomi, napój "stalker" i klimat zony
prawie jak w stalkerze xD
dioen napisał/a:
Cały efekt spierdolił requiem ;/
sam jesteś requiem . . . to jest Clint Mansell co zapierdolił melodie od Mozarta . . .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów