📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
JackCactus napisał/a:
Z twojej bazy wychodzi gówno. JA podziękował takiej bazie
Nikt Cię nie namawia, więc po co się udzielasz ćwoku bez wiedzy i wyobraźni? Trzeba być mentalnie w średniowieczu, żeby nie wiedzieć jak zrobić tak by się nie pobrudzić przy takiej akcji.
Ciekawe co innego wychodzi z Twojej bazy debilu (bo inaczej o tobie powiedzieć nie można)
outsidethebox86 napisał/a:
Wszystko zależy od partnera, wiele dziewczyn zraża się do analu, bo facet myśli, że w dupę ładuje się tak jak w cipkę, od razu po same jaja.
Dla każdego kto tak myśli, radzę wsadzić sobie ogórka szklarniowego w tyłek, najlepiej całego, od razu.
Dobry partner, to podstawa. Wtedy jest prawdziwa zabawa.
Hejka. Umówimy się?
Ale najbardziej mnie rozwala ta skrajna dwubiegunowość w tym temacie. Albo lubisz anal i jesteś pedałem, kurwą, fuj tam leci kupa, dziwka, zboczeniec...Albo nielubisz anala i jesteś katolikiem, chodzącym do kościoła co niedziela z krzyżykiem na piersi.
Ludzie ogarnijcie się, świat nie jest tylko dwukolorowy.
Pannę znajdziecie na insta:Alina Nowak. Pozdro
Fajna babka wie co mówi. Jeżeli obie strony (K+M) wyrażają chęć i zgodę na taki sex to nie widzę żadnego problemu. Co kto lubi
no miałbym problem mi na jej widok by nie stanął.
Halman napisał/a:
żeby ktoś jeszcze coś wymyślił do stymulowania mózgu bo to idzie w złym kierunku...
Ktoś tu widzę jest po ciemnej stronie mocy.
ZajętyPelikan napisał/a:
Nie wiem jak Wy, ale nie wyobrażam sobie bycia z kobietą, która jest przewalona z każdej strony po milion razy. Na szczęście nie mam tego problemu, bądź o czymś nie wiem. Ale kurde jak można być z kobietą, która na dobrą sprawę jest jak dziwka?
Poprastu nie jesteś z nikim?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów