📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
żeby ktoś jeszcze coś wymyślił do stymulowania mózgu bo to idzie w złym kierunku...
Ja pierdole, to jest wielopoziomowo obrzydliwe. Ta maniera dziwki... kto sobie bierze takie kurwy ?
Ja nie rozumiem skąd się biorą ludzie którzy nie brzydzą się gówna .
Księżniczka fekalna jakie to głupie,
pobrudziła się kałem bo grzebała se w dupie.
Księżniczka fekalna jakie to głupie,
pobrudziła się kałem bo grzebała se w dupie.
Mądrze gada.Polać jej.
Fajna kobitka, wygląda na taką która sama pierwsza proponuje rimming, anal i spust do buzi i nie trzeba ją o nic prosić. A potem wystawia rachunek
Nazwiesz kurwą, to się obrazi.
A dziwki to trzeba szanować. Uczciwie wybrały zawód i nie udają, że są damami z klasą.
A dziwki to trzeba szanować. Uczciwie wybrały zawód i nie udają, że są damami z klasą.
Jak dla mnie słowo roku 2021 "Analna księżniczka"
Dajcie jeszcze jej puchar z napisem i dedykacją, a TVP niech zrobi im imprezkę w TV.
Dajcie jeszcze jej puchar z napisem i dedykacją, a TVP niech zrobi im imprezkę w TV.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów