Dla każdego kto tak myśli, radzę wsadzić sobie ogórka szklarniowego w tyłek, najlepiej całego, od razu.
Dobry partner, to podstawa. Wtedy jest prawdziwa zabawa.
Wszystko zależy od partnera, wiele dziewczyn zraża się do analu, bo facet myśli, że w dupę ładuje się tak jak w cipkę, od razu po same jaja.
Dla każdego kto tak myśli, radzę wsadzić sobie ogórka szklarniowego w tyłek, najlepiej całego, od razu.
Dobry partner, to podstawa. Wtedy jest prawdziwa zabawa.
Yhym . . . Ładne masz doświadczenia z kolegami . . . Ale na tym portalu nie koniecznie musisz się chwalić jakim to uberpedałem jesteś...
Yhym . . . Ładne masz doświadczenia z kolegami . . . Ale na tym portalu nie koniecznie musisz się chwalić jakim to uberpedałem jesteś...
Pedałem nie mogę być, bo jestem kobietą. I sex to dla mnie normalna sprawa. Jeśli jakiś facet, weźmie sobie do siebie to spostrzeżenie wyżej, to może uda mu się w końcu dotrzeć do bazy która jest dla niego niedostępna.
Niczym się tu nie chwalę, tylko dzielę spostrzeżeniami. I są to nie tylko moje wnioski.
Chciałeś zabłysnąć, a zgasłeś szybciej niż pet w kałuży...
Ja pierdole, to jest wielopoziomowo obrzydliwe. Ta maniera dziwki... kto sobie bierze takie kurwy ?
No właśnie nikt, dlatego chcą się skrobać na życzenie, aby móc się kurwić z kim popadnie i nie ponosić żadnych konsekwencji.
chuj tam niech gada co chce, ale to realacja z jakiegos fejbuska czy cos, a tepe kurwiszony beda to ogladac i wydziwiac jakies fikolki xd co za zepsucie spoleczne, w sensie takim, ze w sypialni rob sobie co chcesz, ale zeby z tego robic medialne widowisko - to mnie wkurwia najbardziej xd podobnie jak te livy ze sprzedazy jakis ubran xd
Żeby jeszcze wyrażała się jak człowiek i nie była taka zmanierowana, można przecież powiedzieć to samo, w normalny, niedziwkarski, naukowo-biologiczny sposób.
A tutaj to była chyba jakaś autopromocja, baba szuka atencji i najwyraźniej buttpluga heh
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów