Izrael, brak informacji o stanie dziewczynki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Izrael, brak informacji o stanie dziewczynki.
Pewnie zobaczyła grosik na ulicy i nie wytrzymała ciśnienia
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
to ja Wam powiem,
na drugą stronę ulicy ...
... na miejsce dla niepełnosprawnych
nie wiecie ?
to ja Wam powiem,
na drugą stronę ulicy ...
... na miejsce dla niepełnosprawnych
Dlatego nie warto wypuszczać swoich dzieci z piwnic. Mówię wam.
Mimo wszystko smutne
Widzę, że zrobiliście sobie konkurs na najbardziej beznadziejny komentarz. Powiem szczerze, że ciężko wybrać laureata... A poważnie mówiąc proponuję się rozpędzić i tak parę razy w ścianę do skutku może coś pomoże w co wątpię
mprebus napisał/a:
Widzę, że zrobiliście sobie konkurs na najbardziej beznadziejny komentarz. Powiem szczerze, że ciężko wybrać laureata... A poważnie mówiąc proponuję się rozpędzić i tak parę razy w ścianę do skutku może coś pomoże w co wątpię
Ale bez Velture, on może oszukiwać, nie wstając z fotela może się kopnąć w czoło.
Pawehan napisał/a:
Posrało cię?
oho ...uderz w stół i kolejny koneser rozjechanych dzieci sie odezwie
siedzą gówniarze i pierdolą farmazony próbując sobie wzajemnie zaimponować w konkursie "kto rzuci bardziej debilny tekst" a gdy troche dorosną i moze jakimś cudem spłodzą dziecko i spotka ich coś takiego to im kurwa mina zrzednie i zupełnie nie będzie im do śmiechu ale siedzieć i pierdolić debilne teksty jest łatwo jak sie jest debilem ...proste
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów