18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Felixis 2012-12-30, 20:02
czemu jedna babka tam w staniku siedzi? poza tym nei wierze ze nikt nie kapnął sie że to fałszywy goryl
Zgłoś
Kserx 2012-12-30, 20:03 7
za rudego nie ma piwa.
Zgłoś
hooyoo 2012-12-30, 20:34 7
pierdoli mnie czy to fejk czy nie, same dźwięki w tym programie (muzyczka i w chuj przesadzony śmiech) powodują, że mam ochotę rzucić pawia. piwa nie ma i nigdy nie będzie.
Zgłoś
tribal216 2012-12-30, 20:37
mieliby miny, jakby jakaś wyciągnęła klamke i władowała magazynek małpie w łeb
Zgłoś
Ramsey007 2012-12-30, 20:44 2
Czarna się kuzyna boi?

Zgłoś
rksrobert 2012-12-30, 20:48
Ale ci ludzie są tępi. Scena z malującym gorylem. Nie ma żadnej bariery, rowu czy innej osłony tylko płot w którym jest wielki otwór. "Goryl" mógłby wyjść przez tę dziurę. A oni zadowoleni zdjęcia pykają.
Zgłoś
tinio 2012-12-30, 20:57
Małpa albinos
Zgłoś
SoczekZCipki 2012-12-30, 23:48
1:05 na jednego białego przypadają dwie małpy w klatce. :]
Zgłoś
piotrek22g 2012-12-31, 0:07 1
paint to klasyka
Zgłoś
Szakul91 2012-12-31, 0:24
00:51 matka?
Zgłoś
animalus 2012-12-31, 0:41
Nie wierzę, kurwa nie wierzę, że ktoś dał piwo... za ten, niskich lotów, program dla dzieci do lat 6.
Zgłoś
Porachuje 2012-12-31, 0:57
Moim zdaniem na te filmiki z Just For Laughs wypadałoby dać zbiorczy, tego na youtube jest tysiące (dokładniej na ich kanale 2746), jak wszyscy zaczną to wstawiać w pogoni za wirtualnym browarem to może się tu zrobić niezły sajgon
Zgłoś
Tomeczke 2012-12-31, 1:34
ja pierdole rudy albinos ;D
Zgłoś
sarenkowy 2012-12-31, 3:34
z czarną przybił piątke...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów