📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
czemu jedna babka tam w staniku siedzi? poza tym nei wierze ze nikt nie kapnął sie że to fałszywy goryl
pierdoli mnie czy to fejk czy nie, same dźwięki w tym programie (muzyczka i w chuj przesadzony śmiech) powodują, że mam ochotę rzucić pawia. piwa nie ma i nigdy nie będzie.
mieliby miny, jakby jakaś wyciągnęła klamke i władowała magazynek małpie w łeb
Ale ci ludzie są tępi. Scena z malującym gorylem. Nie ma żadnej bariery, rowu czy innej osłony tylko płot w którym jest wielki otwór. "Goryl" mógłby wyjść przez tę dziurę. A oni zadowoleni zdjęcia pykają.
1:05 na jednego białego przypadają dwie małpy w klatce. :]
paint to klasyka
Nie wierzę, kurwa nie wierzę, że ktoś dał piwo... za ten, niskich lotów, program dla dzieci do lat 6.
Moim zdaniem na te filmiki z Just For Laughs wypadałoby dać zbiorczy, tego na youtube jest tysiące (dokładniej na ich kanale 2746), jak wszyscy zaczną to wstawiać w pogoni za wirtualnym browarem to może się tu zrobić niezły sajgon
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów