18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zlotek 2012-12-29, 20:24
Sztuczka z chodzeniem po wodzie Dynamo została wyjaśniona krąży w internecie filmik w którym widać jak łódź która odbiera Dynamo, zawiesza sie szklanym/plastikowym czymś co jest zaraz pod taflą wody
Zgłoś
Machol 2012-12-29, 20:28 1
Dawajcie więcej takich filmów, chcę sobie spierdolić dzieciństwo

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
matt63amg 2012-12-29, 20:29 1
proszę, tutaj link do objaśnienia triku z telefonem w butelce

/watch?v=UIzeP2d-o8I

wklejam tak bo wszystko jest objaśnione w adnotacjach podczas filmiku
Zgłoś
jckz 2012-12-29, 20:36
angielski na moim poziomie, pobieram oplaty za tlumaczenie
Zgłoś
siwers3 2012-12-29, 20:50
Kiedyś na Polsacie leciało kilkanaście odcinków tego, nawet jeden magik się ujawnił.
Krata browarów za wrzutki lub wskazanie jak to się nazywało
Zgłoś
Corey_09 2012-12-29, 20:55 3
matrixpro napisał/a:

Tak każdy głupi by podtrafił, spróbuj mi wyjaśnić w jaki sposób Dynamo przeciska telefony przez butelki, chodzi po wodzie, przetapia szkło, przechodzi przez nie, lewituje, itd. wiele z jego sztuczek nie da sie poprostu wyjaśnić. Choć nie zmienia to faktu, że są to sztuczki.

PS: Koperfild przy nim to mała ciota.

Dynamo srynamo, poniżej wyjaśnienie sztuczki z wodą

No i Chuj!
Zgłoś
m................0 2012-12-29, 21:04 4
siwers3 napisał/a:

Kiedyś na Polsacie leciało kilkanaście odcinków tego, nawet jeden magik się ujawnił.
Krata browarów za wrzutki lub wskazanie jak to się nazywało

podac adres na priv?
Zgłoś
I................o 2012-12-29, 21:08
Up@ Po pierwsze każdy magik to oszust, po 2 wyjasnij mi jak stapia szkło ręką, albo wciska telefon do butelki.
Zgłoś
m................0 2012-12-29, 21:09
matt63amg napisał/a:

proszę, tutaj link do objaśnienia triku z telefonem w butelce

/watch?v=UIzeP2d-o8I

wklejam tak bo wszystko jest objaśnione w adnotacjach podczas filmiku

ok ale ten koles za nim caly czas trzyma butelke
Zgłoś
I................o 2012-12-29, 21:11
@matt63amg tak, widziałem ten filmik, ale to nie wyjaśnia w jaki sposób wsadził telefon do butelki , a na innych jego filmach nie ma żadnych gości w około, a trick robi ten sam, i jak to wyjaśnisz?
Zgłoś
m................0 2012-12-29, 21:12
matrixpro napisał/a:

Up@ Po pierwsze każdy magik to oszust, po 2 wyjasnij mi jak stapia szkło ręką, albo wciska telefon do butelki.

po chuj mam ci wyjasniac jak w tym co napisales sam sobie odpowiedziales
Zgłoś
darkans 2012-12-29, 21:24
@matt63amg
podałeś wyjaśnienie ale nie do końca, zostało jeszcze jedno, tak jak pisali w komentarzach
yeah right and how did that other guy put the phone in the bottle ??????
Zgłoś
majster0000 2012-12-29, 21:52
Czemu wiedziałem jak to jest zrobione bez obejrzenia tego filmiku ?
Zgłoś
wormarder 2012-12-29, 22:30 1

macie i nie srajcie się już tym telefonem w butelce

ze szklaną też jest gdzieś objaśnione, tylko na wersje ze szklaną butlą jest kilka sposobów

a co do gięcia szkła i innych: w programie telewizyjnym o magii mogą zrobić wszystko, może jestem głupi ale stop klatki mogą im w tym trochę pomagać
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-12-29, 22:34 8
Tu macie magie bez ściemy.

Co do filmiku o koszu "dziewczyna czeka na 1 pchnięcia"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów