Pamiętacie trik z gościem ze szklaną butelką do której wciskał telefony? Teraz wydaje się to banalnie proste...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sztuczka z chodzeniem po wodzie Dynamo została wyjaśniona krąży w internecie filmik w którym widać jak łódź która odbiera Dynamo, zawiesza sie szklanym/plastikowym czymś co jest zaraz pod taflą wody
proszę, tutaj link do objaśnienia triku z telefonem w butelce
/watch?v=UIzeP2d-o8I
wklejam tak bo wszystko jest objaśnione w adnotacjach podczas filmiku
/watch?v=UIzeP2d-o8I
Kiedyś na Polsacie leciało kilkanaście odcinków tego, nawet jeden magik się ujawnił.
Krata browarów za wrzutki lub wskazanie jak to się nazywało
matrixpro napisał/a:
Tak każdy głupi by podtrafił, spróbuj mi wyjaśnić w jaki sposób Dynamo przeciska telefony przez butelki, chodzi po wodzie, przetapia szkło, przechodzi przez nie, lewituje, itd. wiele z jego sztuczek nie da sie poprostu wyjaśnić. Choć nie zmienia to faktu, że są to sztuczki.
PS: Koperfild przy nim to mała ciota.
Dynamo srynamo, poniżej wyjaśnienie sztuczki z wodą
siwers3 napisał/a:
Kiedyś na Polsacie leciało kilkanaście odcinków tego, nawet jeden magik się ujawnił.
podac adres na priv?
Up@ Po pierwsze każdy magik to oszust, po 2 wyjasnij mi jak stapia szkło ręką, albo wciska telefon do butelki.
matt63amg napisał/a:
proszę, tutaj link do objaśnienia triku z telefonem w butelce
/watch?v=UIzeP2d-o8I
ok ale ten koles za nim caly czas trzyma butelke
@matt63amg tak, widziałem ten filmik, ale to nie wyjaśnia w jaki sposób wsadził telefon do butelki , a na innych jego filmach nie ma żadnych gości w około, a trick robi ten sam, i jak to wyjaśnisz?
matrixpro napisał/a:
Up@ Po pierwsze każdy magik to oszust, po 2 wyjasnij mi jak stapia szkło ręką, albo wciska telefon do butelki.
po chuj mam ci wyjasniac jak w tym co napisales sam sobie odpowiedziales
@matt63amg
podałeś wyjaśnienie ale nie do końca, zostało jeszcze jedno, tak jak pisali w komentarzach
yeah right and how did that other guy put the phone in the bottle ??????
podałeś wyjaśnienie ale nie do końca, zostało jeszcze jedno, tak jak pisali w komentarzach
yeah right and how did that other guy put the phone in the bottle ??????
Czemu wiedziałem jak to jest zrobione bez obejrzenia tego filmiku ?
macie i nie srajcie się już tym telefonem w butelce
ze szklaną też jest gdzieś objaśnione, tylko na wersje ze szklaną butlą jest kilka sposobów
a co do gięcia szkła i innych: w programie telewizyjnym o magii mogą zrobić wszystko, może jestem głupi ale stop klatki mogą im w tym trochę pomagać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów