Krata browarów za wrzutki lub wskazanie jak to się nazywało
Tak każdy głupi by podtrafił, spróbuj mi wyjaśnić w jaki sposób Dynamo przeciska telefony przez butelki, chodzi po wodzie, przetapia szkło, przechodzi przez nie, lewituje, itd. wiele z jego sztuczek nie da sie poprostu wyjaśnić. Choć nie zmienia to faktu, że są to sztuczki.
PS: Koperfild przy nim to mała ciota.
Dynamo srynamo, poniżej wyjaśnienie sztuczki z wodą
proszę, tutaj link do objaśnienia triku z telefonem w butelce
/watch?v=UIzeP2d-o8I
wklejam tak bo wszystko jest objaśnione w adnotacjach podczas filmiku
ok ale ten koles za nim caly czas trzyma butelke
Up@ Po pierwsze każdy magik to oszust, po 2 wyjasnij mi jak stapia szkło ręką, albo wciska telefon do butelki.
po chuj mam ci wyjasniac jak w tym co napisales sam sobie odpowiedziales
podałeś wyjaśnienie ale nie do końca, zostało jeszcze jedno, tak jak pisali w komentarzach
yeah right and how did that other guy put the phone in the bottle ??????
macie i nie srajcie się już tym telefonem w butelce
ze szklaną też jest gdzieś objaśnione, tylko na wersje ze szklaną butlą jest kilka sposobów
a co do gięcia szkła i innych: w programie telewizyjnym o magii mogą zrobić wszystko, może jestem głupi ale stop klatki mogą im w tym trochę pomagać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów