king24x7.com/local-news-king/former-president-of-the-bar-association-d...
king24x7.com/local-news-king/former-president-of-the-bar-association-d...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurde, jak bywałem w Indiach to nie potrafiłem przejść samemu przez drogę, nawet jak było zielone dla pieszych, to samochody nawet nie zwalniały. Przyjmowałem zazwyczaj strategię poruszania się razem z innymi przechodniami i dopiero sadol uświadomił mnie jak wiele ryzykowałem i jaką głupotę robiłem. Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze miałem dobrze zasznurowane buty, więc tak łatwo bym nie poległ.
Będąc tam przelazłam przez większą ulicę RAZ (plus nazad), a traumę będę miała na resztę życia. Stałam przed przejściem czając się, widząc jak na zielonym ludzie manewrują. W końcu odważyłam się dopiero w większej grupie ludzi.Wszystko rozumiem, ale kto normalny chciałby kurwa przechodzić przez ulicę w Indiach?
To nie jest KURWA normalny kraj! Samochody to jeszcze, motoriksze wolno jeżdzą, ale motoseksualnych tam jest od zajebania i jeszcze trochę.
Na dodatek miałam nieodpowiednie obuwie: prawdziwe eśte markowe Havaianas, z najtańszej brazylijskiej gumy. Są świetne w ichniejszym klimacie, ale motór lekko by mnie puknął i .
Będąc tam przelazłam przez większą ulicę RAZ (plus nazad), a traumę będę miała na resztę życia. Stałam przed przejściem czając się, widząc jak na zielonym ludzie manewrują. W końcu odważyłam się dopiero w większej grupie ludzi.
To nie jest KURWA normalny kraj! Samochody to jeszcze, motoriksze wolno jeżdzą, ale motoseksualnych tam jest od zajebania i jeszcze trochę.
Na dodatek miałam nieodpowiednie obuwie: prawdziwe eśte markowe Havaianas, z najtańszej brazylijskiej gumy. Są świetne w ichniejszym klimacie, ale motór lekko by mnie puknął i .
"Im większa ilość-tym niższa jakość"-jak się okazuje-umysłowa też!Ten kraj mnie przeraża;z nieprzebranymi ludzkimi masami(przeludnienie),klimatem i..brudem,który aż cuchnie ze zdjęć i filmów!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów