Pojedynek gigantów:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szacunek dla liny
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Jag PzIV...choć nie jestem pewny czy nie Stug III
od spece: do czego jest ten ciągnik?
xts napisał/a:
od spece: do czego jest ten ciągnik?
to jest CASE IH służy do transportowania ciężkiego sprzętu rolniczego np marki AMAZONE ogólnie to jest krowa do prac na ogromnych polach
ogólnie to jest krowa do prac na ogromnych polach
ogólnie to tak można powiedzieć o 95% wiejskich bab
Case IH Quadtrack. Od około 500 do 600 koni mechanicznych. Jak masz farmę o powierzchni kilku tysięcy hektarów jest maszyna stworzona dla Ciebie. Jeśli będzie zainteresowanie, to wygrzebię kilka filmów z możliwościami tej maszyny.
jeloo napisał/a:
Case IH Quadtrack. Od około 500 do 600 koni mechanicznych. Jak masz farmę o powierzchni kilku tysięcy hektarów jest maszyna stworzona dla Ciebie. Jeśli będzie zainteresowanie, to wygrzebię kilka filmów z możliwościami tej maszyny.
wrzucaj, jest moc, są i piwka
jedrolus napisał/a:
@up z takim zabytkiem by się mierzył ten ciągnik ?
Myślę, że tak;) Spójrz na oznaczenia po bokach. Raczej II wojna światowa. Tylko teraz pytanie czy stug, czy jag;)
Nowe to nie jest ale z JaG PzIV to przesadziłeś .
To Raketenjagdpanzer 2 · Jaguar 2 zestaw produkowany w latach '60 z rakietą ppanc SS11
Jest lekki, 22 tony czyli podobnie jak CASE Quadtrak, i na dodatek na szosowych gąsienicach (nakładki gumowe) to i łatwo go przeciągnąć.
To Raketenjagdpanzer 2 · Jaguar 2 zestaw produkowany w latach '60 z rakietą ppanc SS11
Jest lekki, 22 tony czyli podobnie jak CASE Quadtrak, i na dodatek na szosowych gąsienicach (nakładki gumowe) to i łatwo go przeciągnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów