Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ooo, już mi lżej.
glos? na co? na zlodzieja czy klamce?
dlaczego mamy kurwa wybierac pomiedzy dwoma debilami i dwoma zlodziejami?
Bo tylko kurwy i złodzieje widzą dwie opcje. "Mniejsze i większe zło".
Nie sorry - jeszcze ten chuj palikot.
jakby nie było, jest to tylko i wyłącznie dowód na to, że polscy obywatele nie chcą demokracji. Na tym przykładzie, facet drze się do telewizora, bo jest poirytowany sytuacją w kraju. Nie idzie z tym do miejsc do tego przeznaczonych, a pierdoli sobie pod nosem w swoim domu - bo ludzie nie chcą integrować samodzielnie w coś takiego, a chcą mieć od tego ludzi. Sługusów, posłów czy inne tysiąc tytułów. Ludzi, którzy będą się tym zajmować. Ludzi nie interesuje polityka, oni jej nie lubią. Oni się nią interesują przymusu, bo skoro oddają głos na jakąś partię, aby Polska była lepszym krajem, to muszą coś na ten temat wiedzieć.
Ooo, już mi lżej.
a po co niby ma isc do miesc do tego wyznaczonych skoro i tak nikt zwyklego szarego czlowieka jak ja , ty i reszta tego forum , nie wyslucha a wrecz zleje zimnym moczem i oblepi gownem zeby go napietnowac .....
@up
glos? na co? na zlodzieja czy klamce?
dlaczego mamy kurwa wybierac pomiedzy dwoma debilami i dwoma zlodziejami?
Taka instrukcja obsługi dla ludzi takich jak Ty, którzy nie mają na kogo głosować a chcieliby:
Jeśli nie masz na kogo zagłosować to wrzuć pusty głos (ewentualnie nieważny). Pusty głos oznacza, że albo robisz sobie jaja albo, interesują Cię sprawy kraju, tylko nie masz nikogo komu mógłbyś zaufać, kto mógłby Cię prezentować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów