18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nergal616 2010-05-12, 22:28 8
mieszkam w holandii i "nie pedałuję" ani nie jeżdżę rowerem:P tam w każdym mieście, często nawet na wsiach są wyznaczone czerwone drogi rowerowe. (jest to już od daaaaawna, w Polsce widziałem tylko jedna taką droge i to jeszcze nie skończoną) W ramach ciekawostki dodam, że rzadko kiedy można spotkać w NL typowe skrzyżowania, zwykle są to ronda dzięki czemu trudno o wypadek. Przy wielu drogach są kanały ale przynajmniej nie śmierdzi z nich tak jak w Wenecji
Zaciekawiło mnie kiedyś, że nie widziałem nigdzie w NL słupów elektrycznych.. okazało się, że cała elektryka mieści się pod ziemią. Ogólnie cały kraj jest bardzo ciekawie zagospodarowany (nie wspominając już o możliwości palenia zioła i picia gdzie chcesz:P) ale nie nie chce mi się o tym gadać..
Zgłoś
B................6 2010-05-12, 22:44 1
kaspersky16, zdjęcie siostry, bo miotam się między trawą, a sokiem porzeczkowym
Zgłoś
kuki7051 2010-05-12, 23:08
przynajmniej czystsze powietrze mają!
Zgłoś
Scarlet 2010-05-12, 23:31 1
nergal616 napisał/a:

Ogólnie cały kraj jest bardzo ciekawie zagospodarowany

no - pola, tulipany, pola, kwiaty, pola, dużo kwiatów, pola, wiatraki, pola, rowery i amsterdam..
Zgłoś
Byczarz 2010-05-12, 23:39
nergal616 napisał/a:

mieszkam w holandii i "nie pedałuję" ani nie jeżdżę rowerem:P tam w każdym mieście, często nawet na wsiach są wyznaczone czerwone drogi rowerowe. (jest to już od daaaaawna, w Polsce widziałem tylko jedna taką droge i to jeszcze nie skończoną) W ramach ciekawostki dodam, że rzadko kiedy można spotkać w NL typowe skrzyżowania, zwykle są to ronda dzięki czemu trudno o wypadek. Przy wielu drogach są kanały ale przynajmniej nie śmierdzi z nich tak jak w Wenecji
Zaciekawiło mnie kiedyś, że nie widziałem nigdzie w NL słupów elektrycznych.. okazało się, że cała elektryka mieści się pod ziemią. Ogólnie cały kraj jest bardzo ciekawie zagospodarowany (nie wspominając już o możliwości palenia zioła i picia gdzie chcesz:P) ale nie nie chce mi się o tym gadać..

W Danii jest podobnie, no oprócz legalizacji. ; )
Same ronda, wiatraki, żadnych słupów.
Ale dziwi mnie na jakiej wsi Ty mieszkasz/mieszkałeś w Polsce, że nigdy nie widziałeś ścieżki rowerowej? :O
Zgłoś
not_NULL 2010-05-12, 23:59 1
@kaspersky16: Może najpierw wrzuć fotkę siostry, żebyśmy się nie 'wminowali'...
Zgłoś
nergal616 2010-05-13, 0:01
Scarlet napisał/a:

no - pola, tulipany, pola, kwiaty, pola, dużo kwiatów, pola, wiatraki, pola, rowery i amsterdam..

mało widziałaś albo na wsi byłaś. Ja osobiście widziałem tylko 1 pole tulipanów, a mieszkam tam już parę lat i był to zajebisty widok

Byczarz napisał/a:

W Danii jest podobnie, no oprócz legalizacji. ; )
Same ronda, wiatraki, żadnych słupów.
Ale dziwi mnie na jakiej wsi Ty mieszkasz/mieszkałeś w Polsce, że nigdy nie widziałeś ścieżki rowerowej? :O

nie chodzi mi o ścieżki oddzielone ledwo widocznym białym paskiem, tylko o oddzielne drogi rowerowe o ruchu obustronnym, takie jak na załączonym filmiku.
Zgłoś
Scarlet 2010-05-13, 0:06 1
nergal616 napisał/a:

mało widziałaś albo na wsi byłaś. Ja osobiście widziałem tylko 1 pole tulipanów, a mieszkam tam już parę lat i był to zajebisty widok

holandia głównie składa się ze wsi, więc nie trudno o to, a mieszkałam o rzut kamieniem od amsterdamu
Zgłoś
t................j 2010-05-13, 0:08 1
Wiatraki, tulipany, rowery - pedaliada na 100%
Zgłoś
nergal616 2010-05-13, 0:22
Scarlet napisał/a:

holandia głównie składa się ze wsi, więc nie trudno o to, a mieszkałam o rzut kamieniem od amsterdamu

i to jest zajebiste, chcesz odpocząć, jedziesz na wieś łowić rybki, pohasać z kózkami, pierdolnąć się pod drzewkiem z jointem itp. Niedaleko masz miasto, gdzie jest pełno fajnych atrakcji (dajmy na to Amsterdam bo tak się składa, że też mieszkam w pobliżu), niedaleko (niecałe 30 min drogi) jest morze więc czego chcieć więcej:)
Zgłoś
k................n 2010-05-13, 0:25
gdyby w Holandii(albo innej wsi na zachodzie) srali na jezdniach to niektórzy by powiedzieli że to postęp. Kurwa, na rowerach jeżdżą jak do niedawna w Chinach. Banda pedałów. Szkoda że nie było tam żadnego kierowcy tira z Polski. Może by na ręcznym w zakręt wchodził.
Zgłoś
ToothFairy 2010-05-13, 0:41
BABCIU to jest zajebisteeee, ROWER zajebisty. - ZAPIERDALAJ
Zgłoś
Walassss 2010-05-13, 1:49
Ja mieszkam w Utrechcie i powiem wam że jakby wszyscy rowerzyści się przerzucili na samochody to byłby jeden wielki kurwa korek ;]
Zgłoś
h................1 2010-05-13, 7:04
"Jeździć rowerami i palić zioło całymi dniami"
Zgłoś
egmond69 2010-05-13, 7:49
Aja właśnie mieszkam nad tym morzem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem