📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I spłynęła z falą gnojówki
Przecież to zwykła komunikacja miejska w czasie pory deszczowej.Bardzo ponoć sobie ją chwalą i kąpiel po drodze wziąć można.
Długo się zastanawiał, ratować czy nie ale przypomniał sobie że gary w kuchni nie umyte to jednak się przyda.
Ja pierdole ale pokraka, żeby przez 1m strumień nie umieć przejść.
Lewackie geny
I kibel zasrany. bo ta rzeka ceglastej sraczki to po pomidorowej zrobionej ze wczorajszego rosołu.
Pantaran napisał/a:
Przecież to zwykła komunikacja miejska w czasie pory deszczowej.Bardzo ponoć sobie ją chwalą i kąpiel po drodze wziąć można.
one way ticket
Motoryka większości kobiet w tych czasach to jakiś żart. Nawet nie próbowała przeskoczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów