18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
b................3 2020-10-28, 0:30 1
K1Rules napisał/a:

A najlepsze jest to że wg. przepisów beknie za to maszynista. Jak jest awaria na przejeździe kolejowym powinien jechać do 20 km/h i podawać sygnał baczność ( trąbić) .

Pytanie tylko czy został o tym odpowiednio wcześnie poinformowany
Zgłoś
CzerstWybut 2020-10-28, 3:17
Nie chce mi sie wierzyć że te szlabany nie mają opcji awaryjnego ręcznego opuszczania
Zgłoś
Pedofilek 2020-10-28, 4:59
Co to reno? To jakieś imię
Zgłoś
35i 2020-10-28, 5:16 1
Pedofilek napisał/a:

Co to reno? To jakieś imię

Raczej nazwisko.Dokładniej, przybrane nazwisko.

Zgłoś
notak 2020-10-28, 6:59 2
nie wiem jak wy, ale ja na takich przejazdach zwalniam lub się zatrzymuję,
w takim przypadku napewno dostrzegłbym dróżniczkę
Zgłoś
gagatek690 2020-10-28, 9:23
Jakby stala z drugiej strony torow to mialoby to jakis sens. Z tej strony gosc wyhamowal wiec niebezpieczenstwa nie bylo

Jamci
Zgłoś
Black Snake 2020-10-28, 13:36 2
Dlatego kurwa ZAWSZE się upewniam, że pociąg nie jedzie. W chuju mam to, że jest sygnalizacja, rogatki, że jakiś stulejarz za mną trąbi... Zwalniam na tyle żeby w razie czego się zatrzymać. Pasażerowie też czasem marudzą, po chuj zwalniam i jeszcze muzykę wyłączam...
Debile ufają technologii za bardzo...

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Wiewór 2020-10-28, 18:15
Warystor napisał/a:

Dwie baby, pociąg, przejazd i samochód. Co mogło pójść nie tak? Ta dróżniczka to mogła sobie tą łapą w dupie machać, efekt byłby wcale nie gorszy

A teraz pytanie wspaniali mężowie. Który z was niby staje przed przejazdem kolejowym albo chociaż zerknie czy jedzie pociag?

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
KaprysLosu 2020-10-28, 23:38
jakby łapał stopa...
Zgłoś
Jokerd 2020-11-07, 14:00
Wiewór napisał/a:

A teraz pytanie wspaniali mężowie. Który z was niby staje przed przejazdem kolejowym albo chociaż zerknie czy jedzie pociag?

Ja.

Łyso?
Zgłoś
z................g 2022-06-03, 1:32
Warystor napisał/a:

Dwie baby, pociąg, przejazd i samochód. Co mogło pójść nie tak? Ta dróżniczka to mogła sobie tą łapą w dupie machać, efekt byłby wcale nie gorszy

Ciekawe co ty byś zrobił, bohaterze.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów