📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
K1Rules napisał/a:
A najlepsze jest to że wg. przepisów beknie za to maszynista. Jak jest awaria na przejeździe kolejowym powinien jechać do 20 km/h i podawać sygnał baczność ( trąbić) .
Pytanie tylko czy został o tym odpowiednio wcześnie poinformowany
Nie chce mi sie wierzyć że te szlabany nie mają opcji awaryjnego ręcznego opuszczania
Pedofilek napisał/a:
Co to reno? To jakieś imię
Raczej nazwisko.Dokładniej, przybrane nazwisko.
nie wiem jak wy, ale ja na takich przejazdach zwalniam lub się zatrzymuję,
w takim przypadku napewno dostrzegłbym dróżniczkę
w takim przypadku napewno dostrzegłbym dróżniczkę
Jakby stala z drugiej strony torow to mialoby to jakis sens. Z tej strony gosc wyhamowal wiec niebezpieczenstwa nie bylo
Dlatego kurwa ZAWSZE się upewniam, że pociąg nie jedzie. W chuju mam to, że jest sygnalizacja, rogatki, że jakiś stulejarz za mną trąbi... Zwalniam na tyle żeby w razie czego się zatrzymać. Pasażerowie też czasem marudzą, po chuj zwalniam i jeszcze muzykę wyłączam...
Debile ufają technologii za bardzo...
Debile ufają technologii za bardzo...
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Warystor napisał/a:
Dwie baby, pociąg, przejazd i samochód. Co mogło pójść nie tak? Ta dróżniczka to mogła sobie tą łapą w dupie machać, efekt byłby wcale nie gorszy
A teraz pytanie wspaniali mężowie. Który z was niby staje przed przejazdem kolejowym albo chociaż zerknie czy jedzie pociag?
Wiewór napisał/a:
A teraz pytanie wspaniali mężowie. Który z was niby staje przed przejazdem kolejowym albo chociaż zerknie czy jedzie pociag?
Ja.
Łyso?
Warystor napisał/a:
Dwie baby, pociąg, przejazd i samochód. Co mogło pójść nie tak? Ta dróżniczka to mogła sobie tą łapą w dupie machać, efekt byłby wcale nie gorszy
Ciekawe co ty byś zrobił, bohaterze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów