18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Warystor 2020-10-27, 19:54 30
Dwie baby, pociąg, przejazd i samochód. Co mogło pójść nie tak? Ta dróżniczka to mogła sobie tą łapą w dupie machać, efekt byłby wcale nie gorszy
Zgłoś
Pralpunkt 2020-10-27, 20:06
Zmiotło ja elegancko
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-10-27, 20:11 5
Legenda glosi, ze nadal tam stoi i macha
Zgłoś
KrystekKrystek 2020-10-27, 20:41 4
Myślałem o jakimś mieście Reno, a to jakiś cymbał nie wie jak napisać Renault... ehhhh, co z tym światem?! Jak żyć?
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-10-27, 20:44
to szlaban nie jest na korbę?
Zgłoś
Jokerd 2020-10-27, 20:49
I ten stoicki spacer, pomachałam, widzę że pociąg zmiecie auto i mnie też, ale chuj..idę spacerkiem zamiast spierdalać.
Zgłoś
~_Yarko_ 2020-10-27, 21:31 5
KrystekKrystek napisał/a:

Myślałem o jakimś mieście Reno, a to jakiś cymbał nie wie jak napisać Renault... ehhhh, co z tym światem?! Jak żyć?

Nie martw się.
Jak znikną takie zrzędy jak Ty, to świat będzie lepszy.
Zgłoś
Salieri16000 2020-10-27, 21:42 2

Też tak myślałem

Reno – miejscowość w Stanach Zjednoczonych, w stanie Nevada, stolica hrabstwa Washoe nad rzeką Truckee (wypływa z jeziora Tahoe), u podnóża gór Sierra Nevada. Leży w odległości 42 km (26 mil) na północ od stolicy stanu Carson City i w odległości 35 km (22 mil) na północny wschód od jeziora Tahoe. Od wschodu graniczy ze Sparks. W roku 2004 liczyło około 200 tys. mieszkańców, co czyniło je drugim (po Las Vegas) największym miastem stanu Nevada.
Zgłoś
saves 2020-10-27, 21:59 3
Pani miała pociąg z prawej, ale pewnie trąbił, więc myślała, że ją puszcza.
Zgłoś
KundiKrzywus 2020-10-27, 22:37 1

A kto to przyszedł? Pan Maruda...
Zgłoś
jomjest 2020-10-27, 23:02
Dróżniczka i kobieta za kierownicą, nic mnie tutaj nie zdziwiło.
Zgłoś
kusti 2020-10-27, 23:30
Kobieta... Reno... Nie moglo stać się inaczej.
Zgłoś
dyhayne 2020-10-28, 0:03
Same spece, ciekaw jestem który pomyślał choć trochę. Kobieta robiła co mogła a że pajac który wszystko nagrał miał włączone światła to wyszło jak wyszło. Mogła dupe wystawić, to by pewnie według Was przyćmiło światła auta z kamerą. Myślenie nie jest już w modzie.
Zgłoś
K1Rules 2020-10-28, 0:28
A najlepsze jest to że wg. przepisów beknie za to maszynista. Jak jest awaria na przejeździe kolejowym powinien jechać do 20 km/h i podawać sygnał baczność ( trąbić) .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów