18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
polakwrocek 2019-08-12, 11:41 14
Pewnie kuśka nie staje , i nie może skorzystać
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2019-08-12, 13:16 5
sądząc po gablocie to on woli brytyjski socjal, a pracą raczej nie śmierdzi bo po miesiącu taką padline w wielkiej brytani można sobie kupić taka A6 to był szpan 14 lat temu
Zgłoś
w................y 2019-08-12, 14:24 4
Spotkałem po trasie? Po jakiemu ty piszesz? Debilu skończony po podstawówce! Pewnie to twoje audi ...
Zgłoś
Mercury001 2019-08-12, 14:29 2
PersivalusPerwersalus napisał/a:

taka A6 to był szpan 14 lat temu

14 lat temu to już produkowali Audi A6 III C6 ; w 2005r. dostała nagrodę "Światowego samochodu roku", była nawet wersja V10 5.2l

Zaczęli ją (C5) tłuc w 1997 Avant poliftowy - na 99% ten ze zdjęcia, od 2001r. , więc teraz to powinien mieć żółte blachy.

O, ma

gumtree.com/p/audi/2004-audi-a6-avant-1.9-tdi-se-cvt-5dr/1348851076

899 funtów

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2019-08-12, 14:43 4
@UP czyli 14 lat temu miało 3 lata, ledwo co stać mnie na 7 letnią c-klasse tak więc gdybym posiadał 3 letnie a6 był by szpan a tak serio to mam wyjebne byle by mnie tanio przeniosło z punktu a do b no i wygodnie przy okazji ahh i żeby się dało bezpiecznie wyprzedzić cokolwiek
Zgłoś
Mercury001 2019-08-12, 14:52 1
PersivalusPerwersalus napisał/a:

a tak serio to mam wyjebne byle by mnie tanio przeniosło z punktu a do b no i wygodnie przy okazji ahh i żeby się dało bezpiecznie wyprzedzić cokolwiek

Dokładnie tak samo podchodzę do kwestii auta!

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Nagar1 2019-08-12, 16:30 1
nie najlepiej PO zeby sprzedali polske niemca i jej cale firmy ...
Zgłoś
TB303 2019-08-12, 16:34 11
Nagar1 napisał/a:

nie najlepiej PO zeby sprzedali polske niemca i jej cale firmy ...

Zgłoś
krylo9222 2019-08-12, 16:55 4
I takiego chuja spotkałeś po trasie. Zdjęcie fotomontaż albo jakimś cudem spotkałeś dziwnie podrobione blachy, ale stawiam na atencję i przerobienie zdjęcia dla piwek na sadisticu. Albo w ogóle znalazłeś na necie i palisz frana totalnego. Audi na zdjęciu pochodzi MAKSYMALNIE z 2004 roku, ponieważ w 2004 zakończyła się jego produkcja. W Anglii rok produkcji samochodu zapisany jest na każdej tablicy rejestracyjnej (zaznaczam PRODUKCJI, żeby mi nikt nie wyjechał z datą pierwszej rejestracji). Dla rocznika 2004 na tablicy rejestracyjnej tego Audi powinny znajdować się cyferki 04 lub 54. Gdzie różnica pomiędzy 04 a 54 polega po prostu na tym, w której części danego roku auto zostało wyprodukowane. Na Twoim przerobionym dla atencji zdjęciu mamy liczbę 15, co by wskazywało na to, że jest to auto wyprodukowane w roku 2015. Do roku 2015 odpowiednio i analogicznie do powyższego należą liczby 15 i 65 w zależności od części roku. Jesteś idiotą. Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
afoker 2019-08-12, 17:01 1
Stare zdjęcie z Budapesztu. Węgierski h..
Zgłoś
solltys 2019-08-12, 17:01 5
@krylo9222 Nie pomyślałeś baranie że gościu wykupił własne tablice tak samo jak można to zrobić zresztą w Polsce?
Zgłoś
krylo9222 2019-08-12, 17:09 2
@solltys
Z pewnością ktoś by wykupował prywatne tablice, które kosztują od 400 funtów do nawet 5000 funtów w zaleznosci od tego co jest napisane i skąd jesteś do audi wartego maks 1000 funtów, zwlaszcza jakis polaczek na zarobku, żeby obrażać pis na angielskich drogach Pierdolnij się w głowę leszczu idz poczytaj ksiazki albo obejrzyj coś pożytecznego.
Zgłoś
ewrolden 2019-08-12, 17:23 7
krylo9222 napisał/a:

@solltys
Z pewnością ktoś by wykupował prywatne tablice, które kosztują od 400 funtów do nawet 5000 funtów w zaleznosci od tego co jest napisane i skąd jesteś do audi wartego maks 1000 funtów, zwlaszcza jakis polaczek na zarobku, żeby obrażać pis na angielskich drogach Pierdolnij się w głowę leszczu idz poczytaj ksiazki albo obejrzyj coś pożytecznego.

Zapytaj tego gościa co miał takie tablice po co to robił. 6 godzin temu wyjeżdzał z Ełku i nie twórz teorii spiskowych tumanie jebany.

Zgłoś
solltys 2019-08-12, 18:16 9
@krylo9222 Tablice będą jego do końca życia i może je przyczepić do każdego następnego gruza jaki sobie kupi więc może widział w tym większy sens żeby "w Polsce widzieli że przyjechała szlachta z zagranicy sprzeciwiająca się tyranii Polskiego rządu"? Do UK w większości wyjeżdża patologia, oczekujesz od nich racjonalnego myślenia?

EDIT: Wystarczy wejść na rządową stronę UK gdzie sprawdza się czy samochód ma przegląd itp aby zweryfikować czy fake a teksty o książkach i żebym pierdolnął się w głowę zostaw dla siebie bo reprezentujesz ten sam poziom co typ od audi. :v

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów