📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie kuśka nie staje , i nie może skorzystać
sądząc po gablocie to on woli brytyjski socjal, a pracą raczej nie śmierdzi bo po miesiącu taką padline w wielkiej brytani można sobie kupić taka A6 to był szpan 14 lat temu
Spotkałem po trasie? Po jakiemu ty piszesz? Debilu skończony po podstawówce! Pewnie to twoje audi ...
PersivalusPerwersalus napisał/a:
taka A6 to był szpan 14 lat temu
14 lat temu to już produkowali Audi A6 III C6 ; w 2005r. dostała nagrodę "Światowego samochodu roku", była nawet wersja V10 5.2l
Zaczęli ją (C5) tłuc w 1997 Avant poliftowy - na 99% ten ze zdjęcia, od 2001r. , więc teraz to powinien mieć żółte blachy.
O, ma
gumtree.com/p/audi/2004-audi-a6-avant-1.9-tdi-se-cvt-5dr/1348851076
899 funtów
@UP czyli 14 lat temu miało 3 lata, ledwo co stać mnie na 7 letnią c-klasse tak więc gdybym posiadał 3 letnie a6 był by szpan a tak serio to mam wyjebne byle by mnie tanio przeniosło z punktu a do b no i wygodnie przy okazji ahh i żeby się dało bezpiecznie wyprzedzić cokolwiek
PersivalusPerwersalus napisał/a:
a tak serio to mam wyjebne byle by mnie tanio przeniosło z punktu a do b no i wygodnie przy okazji ahh i żeby się dało bezpiecznie wyprzedzić cokolwiek
Dokładnie tak samo podchodzę do kwestii auta!
I takiego chuja spotkałeś po trasie. Zdjęcie fotomontaż albo jakimś cudem spotkałeś dziwnie podrobione blachy, ale stawiam na atencję i przerobienie zdjęcia dla piwek na sadisticu. Albo w ogóle znalazłeś na necie i palisz frana totalnego. Audi na zdjęciu pochodzi MAKSYMALNIE z 2004 roku, ponieważ w 2004 zakończyła się jego produkcja. W Anglii rok produkcji samochodu zapisany jest na każdej tablicy rejestracyjnej (zaznaczam PRODUKCJI, żeby mi nikt nie wyjechał z datą pierwszej rejestracji). Dla rocznika 2004 na tablicy rejestracyjnej tego Audi powinny znajdować się cyferki 04 lub 54. Gdzie różnica pomiędzy 04 a 54 polega po prostu na tym, w której części danego roku auto zostało wyprodukowane. Na Twoim przerobionym dla atencji zdjęciu mamy liczbę 15, co by wskazywało na to, że jest to auto wyprodukowane w roku 2015. Do roku 2015 odpowiednio i analogicznie do powyższego należą liczby 15 i 65 w zależności od części roku. Jesteś idiotą. Dziękuję za uwagę.
@krylo9222 Nie pomyślałeś baranie że gościu wykupił własne tablice tak samo jak można to zrobić zresztą w Polsce?
@solltys
Z pewnością ktoś by wykupował prywatne tablice, które kosztują od 400 funtów do nawet 5000 funtów w zaleznosci od tego co jest napisane i skąd jesteś do audi wartego maks 1000 funtów, zwlaszcza jakis polaczek na zarobku, żeby obrażać pis na angielskich drogach Pierdolnij się w głowę leszczu idz poczytaj ksiazki albo obejrzyj coś pożytecznego.
Z pewnością ktoś by wykupował prywatne tablice, które kosztują od 400 funtów do nawet 5000 funtów w zaleznosci od tego co jest napisane i skąd jesteś do audi wartego maks 1000 funtów, zwlaszcza jakis polaczek na zarobku, żeby obrażać pis na angielskich drogach Pierdolnij się w głowę leszczu idz poczytaj ksiazki albo obejrzyj coś pożytecznego.
krylo9222 napisał/a:
@solltys
Zapytaj tego gościa co miał takie tablice po co to robił. 6 godzin temu wyjeżdzał z Ełku i nie twórz teorii spiskowych tumanie jebany.
@krylo9222 Tablice będą jego do końca życia i może je przyczepić do każdego następnego gruza jaki sobie kupi więc może widział w tym większy sens żeby "w Polsce widzieli że przyjechała szlachta z zagranicy sprzeciwiająca się tyranii Polskiego rządu"? Do UK w większości wyjeżdża patologia, oczekujesz od nich racjonalnego myślenia?
EDIT: Wystarczy wejść na rządową stronę UK gdzie sprawdza się czy samochód ma przegląd itp aby zweryfikować czy fake a teksty o książkach i żebym pierdolnął się w głowę zostaw dla siebie bo reprezentujesz ten sam poziom co typ od audi. :v
EDIT: Wystarczy wejść na rządową stronę UK gdzie sprawdza się czy samochód ma przegląd itp aby zweryfikować czy fake a teksty o książkach i żebym pierdolnął się w głowę zostaw dla siebie bo reprezentujesz ten sam poziom co typ od audi. :v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów