Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wielki mi Hiob - nie jest lepszy od tego, kogo obraża. Swiętojebliwy jak skurwysyn, a sam chwali się ile to nie wyjebał kasy na kompresor do swojej BWM M3 ... przez dobrobyt w USA zapomniał o grzechu pychy - a przecież, kto jak kto, ale on powinien o tym pamiętać. Wolę oglądać filmy polishadama28 - ten mimo braków w języku polskim i wulgarnego słownictwa przynajmniej nie udaje kogoś, kim nie jest.
Co Ty pie*dolisz?! Zazdrość i 'polskość' w najgorszym tego słowa znaczeniu przez Ciebie przemawia i tyle. Sam się tego wszystkiego dorobił ciężką, uczciwą pracą (którą zresztą kocha - pewnie to jeszcze bardziej Ciebie szczypie). Kto by nie chciał w jego wieku mieć problemów takich jak on: budowa nowego domu czy kompresor do M3?! Akurat tam to jest możliwe. Gość kiedyś zaryzykował, wyjechał i poradził sobie. Kto broni komukolwiek wyjechać za pracą do USA?! Sami Polacy urządzają sobie tutaj syf i bagno, więc dlaczego ma być mu nas żal? Ma być przez to męczennikiem czy jak?! Gdzie Ty widzisz grzech pychy - bo pokazuje co sobie kupił za WŁASNE pieniądze? No tak, powinien jeździć starym fordem, mieszkać w baraku jak Twój pupil, trochę poklnąć i nie być taki fanatyczny - wtedy byłoby spoko, nie miałby lepiej od Ciebie.
Aha, niech pierwszy bez grzechu rzuci kamień - tak to chyba w Piśmie jest, haha. Z kolei ten łysy jest niestety zwykłym prymitywem, oglądają go tylko bezmózgi.
Podsumowując, mieszka tam to niech mieszka, lata mi to koło chuja, ale niech nie pierdoli swoich farmazonów bo się rzygać chce.
Co Ty pie*dolisz?! Zazdrość i 'polskość' w najgorszym tego słowa znaczeniu przez Ciebie przemawia i tyle. Sam się tego wszystkiego dorobił ciężką, uczciwą pracą (którą zresztą kocha - pewnie to jeszcze bardziej Ciebie szczypie). Kto by nie chciał w jego wieku mieć problemów takich jak on: budowa nowego domu czy kompresor do M3?! Akurat tam to jest możliwe. Gość kiedyś zaryzykował, wyjechał i poradził sobie. Kto broni komukolwiek wyjechać za pracą do USA?! Sami Polacy urządzają sobie tutaj syf i bagno, więc dlaczego ma być mu nas żal? Ma być przez to męczennikiem czy jak?! Gdzie Ty widzisz grzech pychy - bo pokazuje co sobie kupił za WŁASNE pieniądze? No tak, powinien jeździć starym fordem, mieszkać w baraku jak Twój pupil, trochę poklnąć i nie być taki fanatyczny - wtedy byłoby spoko, nie miałby lepiej od Ciebie.
Aha, niech pierwszy bez grzechu rzuci kamień - tak to chyba w Piśmie jest, haha. Z kolei ten łysy jest niestety zwykłym prymitywem, oglądają go tylko bezmózgi.
wiesz co Ci powiem? A w sumie ... nie chce mi się. Zapytam tylko czy tu jest kurwa SADOL, czy jebana niedzielna szkółka dla fanatycznych religijnych przychlastów? Tak - jestem wierzący. Ale tak jak wielu ludzi moja wiara przygasa dzięki takim fanatycznym debilom, księżom ruchającym dzieci i ich przełożonym, którzy te sytuacje tuszują.
kończąc temat:
Podsumowując, mieszka tam to niech mieszka, lata mi to koło chuja, ale niech nie pierdoli swoich farmazonów bo się rzygać chce.
ogólnie cała wypowiedź użytkownika WicieK - sam bym tego lepiej nie ujął ... BRAVO !!!
BTW:
Polak-katolik ... kurwa ...
A to, że Hiob to debil nie mający pojęcia jak jeździć samochodem - ba! - nie mający pojęcia jak siedzieć za kółkiem to już inna sprawa..
Ba! Wiadomo, że jesteś ekspertem. Podziel się z nami tą ogromną wiedzą i doświadczeniem.
Ba! Wiadomo, że jesteś ekspertem. Podziel się z nami tą ogromną wiedzą i doświadczeniem.
Oglądnij jego film jak na Ogonie pokazywał jak jeździć BMW.
1) Pozycja za kierownicą
2) Brak pojęcia o operowaniu kierownicą
3) Efektem tego wszystkiego była jeszcze panika i nacisksanie hamulca jak popierdol.
choćby to.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów