Kto się nigdy tak nie wieszał na wózku, niech pierwszy rzuci kamieniem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bylbym takim grubasem to bym siedzial w domu i wpierdalal ser a nie na wozku sie wieszal, jak sie wieszac to na galezi, czarny humor
Tak się kończy nieznajomość praw fizyki
Dlatego nogi się trzyma na mocowaniach kółek, albo najlepiej jak jest to na pręcie/rurce między nimi. Niski środek ciężkości i się nie wywalisz. Jeździłem tak często i żadnej gleby.
Każdy się wieszał ale mało kto jest takim lamusem żeby się tak wyjebać
Tylko baby mają taki zmysł równowagi
Tylko baby mają taki zmysł równowagi
chciał być fajny
Cabajo napisał/a:
Idź do lekarza, dostałeś kacajem w nocha.
Nigdy tego nie robiłem z uwagi na to, że wózek może się wywrócić dokładnie tak jak na tym filmie.
haha zajebałem tak samo w carrefour na małym wózeczku na samum środku sklepu jebłem ze słoikiem ogórków fajna siara hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów