Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wchodzę tutaj z myślą że przeczytam chociaz jeden mądry komentarz może odnosnie tego co mogło sie stać ale jest jak zwykle roszczarowanie
Już ci odpowiadam. Biegał facet sobie po lesie ale nagle przylecieli kosmici, strzelili z lasera, facet zapłonął ale miał tyle sił że pomachał im na pożegnanie.
Wchodzę tutaj z myślą że przeczytam chociaz jeden mądry komentarz może odnosnie tego co mogło sie stać ale jest jak zwykle roszczarowanie
Akcja ma miejsce 23 stycznia 2024 na Ukrainie, w Krzywym Rogu, a konkretnie w 44 kwartale tego miasta, w Parku Szachtarskim (ukr. oryg. Парк Шахтарський) . Według relacji śwaidków mężczyzna oblał się płynem łatwopalnym a potem podpalił. Świadkowie próbowali ugasić ogień ale mężczyzna zmarł. Motywy nie są znane.
Akcja ma miejsce 23 stycznia 2024 na Ukrainie, w Krzywym Rogu, a konkretnie w 44 kwartale tego miasta, w Parku Szachtarskim (ukr. oryg. Парк Шахтарський) . Według relacji śwaidków mężczyzna oblał się płynem łatwopalnym a potem podpalił. Świadkowie próbowali ugasić ogień ale mężczyzna zmarł. Motywy nie są znane.
I to jest opis.
nie mógł znieść cierpienia polskich dzieci robiących zadania domowe cieszę się że mogłem pomóc
Mógł polany zostać łatwopalnym czymś, całkiem chwilę przed nagraniem być to musiało. I zostać zainicjowany zapłon musiał być. I efekty podziwiać możemy.
haha jaki typJuż ci odpowiadam. Biegał facet sobie po lesie ale nagle przylecieli kosmici, strzelili z lasera, facet zapłonął ale miał tyle sił że pomachał im na pożegnanie.
Haha nastepny pajac ktory przesiaduje 18 h dziennie na sadistic
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów