Pan Miyagi wiedział jak dbać o samochody...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NIe rozumiem.
up
bo to dla kumatych
bo to dla kumatych
RagicMabbit napisał/a:
NIe rozumiem.
data urodzenia 1977 jak by było 1997 to masz prawo nie rozumieć bo to pokolenie Power Rangers. A skoro jesteś 1977 i nie rozumiesz to znaczy że u was na wsi nikt nie miał VIDEŁO (w mieście mówiliśmy VIDEO).
MIałem videŁo marki yenmade, jeden z pierwszysch we wsi.
scooby doo, Chuck norris, Leviatan, koszmar z ulicy wiązów, teresa orlovsky, rambo, predator, i inne
Przepraszam was o mędrcy że nie wiem o co kaman. Nie jesteście w stanie mnie obrazić pionki. Piwko dla kogoś kto wytłumaczy a nie popłacze się jak wy.
scooby doo, Chuck norris, Leviatan, koszmar z ulicy wiązów, teresa orlovsky, rambo, predator, i inne
Przepraszam was o mędrcy że nie wiem o co kaman. Nie jesteście w stanie mnie obrazić pionki. Piwko dla kogoś kto wytłumaczy a nie popłacze się jak wy.
Dobrze więc ,mogłeś sprawdzić już w google 100 razy ,ale skoro nadal nie wiesz to jest to z filmu Karate Kid 1984r. Mr Miyagi trenował chłopca którego nie chcieli przyjąć do żadnej szkoły walki w mieście , jego początkowy trening polegał na woskowaniu samochodów specjalnymi ruchami(stąd ten obrazek) oraz malowanie płotu. Potem dopierdolił swojemu największemu wrogowi i tyle. Jeśli naprawdę nie znasz tego filmu to chyba wychowywałeś w lepiance z gówna na dalekim wschodzie.
ceenrad napisał/a:
..... Jeśli naprawdę nie znasz tego filmu to chyba wychowywałeś w lepiance z gówna na dalekim wschodzie.
myślę że nawet tam to też oglądali
Piwko dla ciebie bo ładnie tłumaczysz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów