Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mnie brzydzą te kurwy z lepianek. Całe życie w tych śmierdzących klapkach. Tfu jeszcze się to gówno rozmnaża.
Hehehe każdy ma przodków z dalekiej przeszłości! Wywyższanie się nie wiele ci da! Wszyscy pochodzimy z tego samego gówna!
Hehehe każdy ma przodków z dalekiej przeszłości! Wywyższanie się nie wiele ci da! Wszyscy pochodzimy z tego samego gówna!
To akurat chuja prawda. Od dawna wiadomo, że Azjaci pochodzą od jednego predatora-matki, gdzieś wysoko w górach. Dlatego są tacy sami.
To akurat chuja prawda. Od dawna wiadomo, że Azjaci pochodzą od jednego predatora-matki, gdzieś wysoko w górach. Dlatego są tacy sami.
Predatora matki powiadasz! Z punktu ewolucyjnego nie jest to ochrona oczu! Przed promieniowaniem UV na terenach pustych i śnieżnych?
Tylko niektórzy od tego czasu nie posunęli się do przodu...
Tylko niektórzy od tego czasu nie posunęli się do przodu...
Może nie biorą kredytu pół bańki a spłaca się półtora! Spłacasz to do usranej śmierci!
Predatora matki powiadasz! Z punktu ewolucyjnego nie jest to ochrona oczu! Przed promieniowaniem UV na terenach pustych i śnieżnych?
Wysoko w górach siedzi wielka tłusta chinka z ogromnym odwłokiem i składa jaja tej wersji będę się trzymał
Jak mnie brzydzą te kurwy z lepianek. Całe życie w tych śmierdzących klapkach. Tfu jeszcze się to gówno rozmnaża.
doklładnie. XXI wiek a kurwy smiecie chodzą umorusani, żrą gówno i sie mnożą. ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów