📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Kuerwa nie ma jak zaatakować czterech 40 letnich stewardów, którzy ochraniali mecz, a potem się jarać "dokopaliśmy Polakom"
Z tego co widze na tym filmiku, to nie atakują żadnych stewardów, tylko piją piwo w knajpie. Ale może oślepłem...
vajron napisał/a:
Z tego co widze na tym filmiku, to nie atakują żadnych stewardów, tylko piją piwo w knajpie. Ale może oślepłem...
Następny niewtajemniczony. O tym że ruski nawalały polskich pracowników dzień wcześniej to już się nie słyszało, co?
W ogóle połowa komentarzy jedzie po ruskich, a ostrzeżenia za nienawiść poszły tylko cztery
Ale chuj tam, ja płakać nie będę, jednak wciąż utrzymuję swoje zdanie - oko za oko, ząb za ząb, więc chuj mnie obchodzi kto dostanie wtrąb
gryzly123 napisał/a:
Następny niewtajemniczony. O tym że ruski nawalały polskich pracowników dzień wcześniej to już się nie słyszało, co?
W ogóle połowa komentarzy jedzie po ruskich, a ostrzeżenia za nienawiść poszły tylko cztery
Ale chuj tam, ja płakać nie będę, jednak wciąż utrzymuję swoje zdanie - oko za oko, ząb za ząb, więc chuj mnie obchodzi kto dostanie wtrąb
Widziałem, bo przeglądam sadola. Czyli jak jakiś polak w rosji pobije czyjąś laskę to nie masz nic przeciwko, żeby jakiś rusek w odwecie pobił twoją? To jest sprawiedliwe? Nie protestowałbyś? Ci ludzie tutaj nic nikomu nie zrobili. Ci z wrocławia mają 5 letni zakaz wstępu do strefy shengen (czy jak to się pisze) i zostali wydaleni z Polski. Zostali ukarani, nie rozumiem czemu bicie jakiegoś grubego faceta miało coś wspólnego z tamtym incydentem...
vajron napisał/a:
A tamci stewardzi to co ? Gwałcili im matki ? Jeśli nie masz chociażby takich myśli, żeby odpłacić się pięknym za nadobne to Ci powiem, że w życiu nie spotkałem tak spokojnego człowieka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów