📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A nie pierdolcie jak nie wiecie, akurat tak się składa że ruscy z baru to ekipa Zenita St. Petersburg i nie są to zwykłe "Janusze" to że ktoś tam ma ileś lat to nie znaczy że się nie napierdala po naszej stronie też by się kilku 40+ chuliganów znalazło.
A tak w ogóle to sadistic jest strasznie społeczniacką stroną, nie wiedziałem że tylu pajaców się tu udziela. Ubierzcie rogate czapki, trąbki w dłoń i idźcie świętować a nie w necie pierdolicie.
A tak w ogóle to sadistic jest strasznie społeczniacką stroną, nie wiedziałem że tylu pajaców się tu udziela. Ubierzcie rogate czapki, trąbki w dłoń i idźcie świętować a nie w necie pierdolicie.
vajron napisał/a:
Kuerwa nie ma jak zaatakować jakiegoś 50 letniego grubasa w okularach, który sobie spokojnie piwo pije, a potem się jarać "dokopaliśmy ruskom"
Tobie to nic nie pasuje, nawet gdbyby lali sie z kibolami z Rosji to ty bys tam widział dziadkow nie winnych, przyjechali z Sierpem i młotem bo osobicie widziałem kilka flag, Jebac Stalinowcow, dobrze ze mamy kiboli.
franek11 napisał/a:
Zastanawia mnie kto jest większą "Kurwą". Facet który stał i pił piwo czy co tam, czy ty Niedorozwinięty, ograniczony i brak własnego toku myślenia. Ludzie przyjechali sobie w spokoju oglądać mecz, ale nie grupka łysych pojebów wolało ich najebać bo to "Ruskie".
Tak więc siedź w tym swoim domku, przed swoim monitorem i chociaż nie pisz durnych komentarzy !!!
Co się tak kurwa uczepiłeś jednego faceta? Nie obchodzi Cię jak ruscy się zachowują w stosunku do innych ludzi? do polaków, którzy "spokojnie piją sobie piwko" ? Nie interesuje Cię jak oni się zachowują tylko ślepo widzisz to co robią polscy kibice.
PS: Przestań pisać ciągle i to samo jak to internauci siedzą przed komputerkiem i są niedorozwinięci. Ahhhh zapomniałem.... z huśtawki na podwórku też można korzystać z internetu... sorry
0:46 a niby takie waleczne te szmaty ze strazy miejskiej a tu co!
Życie jest komedią dla tych, którzy myślą, i tragedią dla tych, co czują.
Napinacze internetowi i hejterzy weźcie w końcu się zmówcie i najebcie kiboli bo wasz płacz już muli jak gówno w klozecie.
Od 0:45 strasz miejska stoi i szuka źle zaparkowanych samochodów żeby założyć blokade.
Szkoda, że któryś rusek nie pchnął nikomu z tych cwaniaków kosy w żebra.
a dzielna straż miejska się przygląda.
napierdalają bogu ducha winnych brzuchatych dziadków, walą bez orientu od tyłu, walą gościa z obandażowaną ręką to mnie boli najbardziej, że to poszło w świat,
vajron napisał/a:
Kuerwa nie ma jak zaatakować jakiegoś 50 letniego grubasa w okularach, który sobie spokojnie piwo pije, a potem się jarać "dokopaliśmy ruskom"
Kuerwa nie ma jak zaatakować czterech 40 letnich stewardów, którzy ochraniali mecz, a potem się jarać "dokopaliśmy Polakom"
Jak powiedział stary góral Polska będzie aż po Ural za Uralem będą Chiny was nie będzie skurwysyny !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów