Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie moje zdanie..
Ten kacap przy płotku to chyba spał najebany, a na drugim filmie straż miejska sobie stoi i obserwuje zadyme srając przy tym po gaciach zapewne. Co za cyrk
A niby co mieli zrobić ty pojebie? Bić się z bandą takich przygłupów?! Pomyśl trochę za nim coś napiszesz... We dwóch na pewno by wyłapali 10 kiboli...
Patriotą specjalnym nie jestem zwłaszcza jak patrzę na to co robią nasi "młodzi sfrustrowani" swoją drogą..
kij Ci do tego co robię w wolnym dla siebie czasie...
PS: nie jestem kibicem, bo jak patrzę na takie dziwne ludziki jak Ty, to izoluję się od tego dziwnego trendu..
teraz się będziecie spuszczać, że kibole to pojeby i mówić :
"dlatego powinni się powybijać na wzajem, wzrósł by wtedy poziom inteligencji w kraju"
a jaka z was inteligencja, że konia walicie przy patrzeniu na babe z kutasem i karła ruchającego kozę?
karzeł ruchający kozę musiał mi umknąć , dasz może linka ? ...
Ale z was hipokryci kilka dni temu pisaliście żeby polskie kibolstwo wpie.rdoliło bolszewikom a teraz gdy to robią się prz.pierdalacie do nich.
Udajesz pojebanego czy takim jesteś?
Zwróć uwagę, że tu chodziło o ten ich cały przemarsz z Flagami ZSRR a nie bić zwykłego człowieka, który przyjechał za swoimi zawodnikami i pije sobie piwo w jakiś lokalu.
Panowie z L w kółeczku się popisali.
A niby co mieli zrobić ty pojebie? Bić się z bandą takich przygłupów?! Pomyśl trochę za nim coś napiszesz... We dwóch na pewno by wyłapali 10 kiboli...
Gdyby nieprawidłowo zaparkowali to zabijaliby się żeby blokady pozakładać. Hmm.. a podobno głównym zadaniem straży miejskiej jest "utrzymanie porządku i bezpieczeństwa ludzi"
Tiaa...
Zasada jest prosta: Jeśli wieczorową porą spotkasz gdzieś strażnika miejskiego to możesz być pewny, że to miejsce jest bezpieczne - gdyby było niebezpieczne to strażnicy omijaliby je z daleka..
Kuerwa nie ma jak zaatakować jakiegoś 50 letniego grubasa w okularach, który sobie spokojnie piwo pije, a potem się jarać "dokopaliśmy ruskom"
a zaatakowac spokojnie pracujacych ochroniarzy to juz spoko ? wez sie jebnij w leb
a zaatakowac spokojnie pracujacych ochroniarzy to juz spoko ? wez sie jebnij w leb
a co ma jedno do drugiego? rozumiem że według Ciebie kibice zaatakowani na filmiku to Ci którzy atakowali ochroniarzy? to Ty się jebnij w łeb i życzę Ci żebyś chwycił wpierdol w ramach rewanżu za tą akcje. a potem znowu jakiś spokojny rusek dostanie przez naszych patriocików na których żal patrzeć..
skończ waść wstydu swego oszczędź i rób dalej z kiełbasami, to co robisz najlepiej
Ps: Twoje problemy emocjonalne są zrozumiałe, w końcu objęło Cię gimnazjum
Precz z komuchami i z bezmózgimi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów