Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może nie zauważyłeś, ale w studiu prezenterzy też są czarni, inne dzieci w przedszkolu również. Jakim trzeba trzeba być pierdolniętym imbecylem, żeby wrzucać wszystkich ludzi do jednego wora ze względu na kolor skóry... A co do tego małego kurwiarza to winę ponoszą tu rodzice, wychowanie, a dokładnie jego brak. Już nie pierdolcie zwierzęta, że w Polsce w blokowiskach podobne incydenty się nie zdarzają.
Jestes czarny?
Czy tylko tak pierdolisz,od poniedzialku.
Jestes czarny?
Czy tylko tak pierdolisz,od poniedzialku.
Jestem biały i urodziłem się w Polsce. A tak powiedz szczerze co ty osiągnąłeś poza kolorem skóry, na który i tak nie miałeś wpływu? Wyjedź na zachód, zobaczysz ile kolor skóry jest wart. Przyjedzie taki gołodupiec salmonellas, biały panicz z polandii, wybełkota "Aj em lukink for dżob" i on kurwa liczy na stanowisko kierownicze... Do szparagów ty kurwa śmieciu zdymany, wyrywaj aż ci się włosy na dupie zfilcują!
To podobno tacy sami ludzie jak my, prawda?
Pierdolisz waćpan.
Patola jak chuj, kurwa, po prostu go zajebać na miejscu a nie pierdolić bzdury pt "to wina rodzicuw kurwa czeba mu dać rodzine zastempczom i mu pomóc".
Zajebać. I tyle.
Zajeb sobie słownikiem.
To podobno tacy sami ludzie jak my, prawda?
giną tak samo, tyle mamy z nimi wspólnego
Może nie zauważyłeś, ale w studiu prezenterzy też są czarni, inne dzieci w przedszkolu również. Jakim trzeba trzeba być pierdolniętym imbecylem, żeby wrzucać wszystkich ludzi do jednego wora ze względu na kolor skóry...
Apropos wora - skończyłeś już na polu? Na jutro potrzebuję 4 wory bawełny.
Apropos wora - skończyłeś już na polu? Na jutro potrzebuję 4 wory bawełny.
Nie jestem czarny, nawet nie mieszkam na wiosce, to w ogólę nie ma sensu. Chciałeś być zabawny, wyszło jak zwykle przygłupie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów