📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I jak zawsze w takich wypadkach: to nie jego wina, on potrzebuje pomocy, to z powodu otoczenia... i zamiast dać mu po dupie dostanie pomoc finansową.
Ku..wa wszyscy Czarni powinni być niszczeni w zarodku ! jak zwierzęta
Suddenly Psychotic napisał/a:
2:10 Typowe murzyńskie zachowanie, kop od tyłu
Widocznie musisz mieć z nimi często do czynienia, skoro znasz ich typowe zachowania.
I jak tu nie powiedzieć "małe czarne ścierwo" ? No ale nie powiem tak bo jeszcze dostane warna
@BongMan nie to odrębny gatunek tego do zwierząt nie można nawet zaciczyć
robiłem tak kiedyś z kotami
lalala... Idziemy szukać murzynaaaa. Bedzie na fajki
BongMan napisał/a:
To podobno tacy sami ludzie jak my, prawda?
Może nie zauważyłeś, ale w studiu prezenterzy też są czarni, inne dzieci w przedszkolu również. Jakim trzeba trzeba być pierdolniętym imbecylem, żeby wrzucać wszystkich ludzi do jednego wora ze względu na kolor skóry... A co do tego małego kurwiarza to winę ponoszą tu rodzice, wychowanie, a dokładnie jego brak. Już nie pierdolcie zwierzęta, że w Polsce w blokowiskach podobne incydenty się nie zdarzają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów