📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Za komuny było tak: "Prędzej ci serce pęknie, niż kondom marki STOMIL".
Kiedyś u Grzesiuka przeczytałem jak to wywołali aferę w szkole narysowaniem Piłsudskiego na tablicy z podpisem "Nawet marszałek używa "Olla" gum"
kkubam napisał/a:
Kiedyś u Grzesiuka przeczytałem jak to wywołali aferę w szkole narysowaniem Piłsudskiego na tablicy z podpisem "Nawet marszałek używa "Olla" gum"
Jedne z najlepszych książek jakie czytalem to właśnie książki Grzesiuka. Pięć lat kacetu polecam wszystkim sadolom... Przezycia z obozów koncentracyjnych przedstawione w czarnym humorze. Naprawdę warto.
Jak Grzesiuka macie zamiar czytać to najpierw "Boso ale w ostrogach", następnie "Pięć lat kacetu" trzecia książką mnie nudziła "Na marginesie życia". Numerem jeden jest Pięć lat kacetu i niejaki SS-man o imieniu Carl kto czytał to będzie wiedział o kim piszę można go scharakteryzować jako , skurwiel na skurwielami. Bestia nie człowiek.
Pięć lat kacetu jest miażdzącą książką. Jedyna w swoim rodzaju, którą żydzi sprowadzili na margines beletrystyki. To powinna być kurwa lektura.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów