Z tranzystorem w US and A.
Z tranzystorem w US and A.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem, że Hitler to kawał najgorszej kurwy, ale trochę tęskno za nim
Tęskno ci za tym żeby zostać zamordowanym z całą rodziną w Auschwitz?
Oby Ameryka była silna całe czas, wyobraźcie sobie co by się działo gdyby podczas II wojny światowej USA były słabe. Albo Hitler przejąłby cała Europę albo Stalin...obie opcje są straszne. Nawet teraz gdyby nie USA to Ukraina dawno by padła, a zachodnie społeczeństwo z rurkach i różowych włosach by się zesrało ze strachu na widok ruskich czołgów. Wystarczy poczytać co ludzie piszą o ćwiczeniach dwutygodniowych w Polsce, każdy chce uciekać z kraju...na zachodzie nie jest lepiej. Wygra silniejszy, czy jesteśmy silniejsi? śmiem twierdzić, że nie...
To sobie wyobraź że byłoby lepiej
Jeśli pytania, które zadałeś, były trudne, to możliwe, że wymagały one bardziej skomplikowanej analizy. Jednak jako człowiek staram się odpowiedzieć na każde pytanie w sposób dokładny i bez próby bycia dowcipnym. Jeśli masz inne pytania lub chciałbyś wyjaśnienia, jestem tutaj, aby pomóc.
Doceniam, ale nie pomogłeś. Ani Ty, ani nikt inny.1
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów