Pewnie stosują te samą technikę co piloci - podczas lotu schodzą jak najniżej żeby radary ich nie wychwytywały.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawie jak w Rosji.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Tak mniej więcej wyglądają golfy z porobionymi glebami.
Fred Flinston?
Dobry temat poruszyłeś. Czy na sadolu jest jakiś ekspert lotnictwa kurwa jego mać? Bo mi znajomy pierdolił ja jakiś jego kolegi kolega miał dziadka co to ma kolege pod sklepem którego wnuk chodzi do klasy z typem, którego stary owinął jakiś wypiździajewski latawiec folią aluminiową i ustawił go na lince (chyba coś mówił o 500m), podobno radary go wykryły i przyleciały dwa f16 zobaczyć co sie odpierdala. I pytanie brzmi czy jest to możliwe żeby tak wypuścić latawca i ile by go trzeba wykurwić. I czy to w ogóle fejk czy jest taka opcja. Za odpowiedź z góry dziena.
gdyby podrywali f16 za każdy alarm to wylataliby całe paliwo na rok w miesiąc. W powietrzu latają lotnie, paralotnie, szybowce. Więc motyw z latawcem 1000000% fejk.
@AleDlaczego
No dobra tylko takie paralotnie chyba trzeba gdzieś zgłosić itp. Chodzi tu też o rozmiar no bo w końcu małe gówno, za małe na cokolwiek.
No dobra tylko takie paralotnie chyba trzeba gdzieś zgłosić itp. Chodzi tu też o rozmiar no bo w końcu małe gówno, za małe na cokolwiek.
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
jedrzej152 napisał/a:
Dobry temat poruszyłeś. Czy na sadolu jest jakiś ekspert lotnictwa kurwa jego mać? Bo mi znajomy pierdolił ja jakiś jego kolegi kolega miał dziadka co to ma kolege pod sklepem którego wnuk chodzi do klasy z typem, którego stary owinął jakiś wypiździajewski latawiec folią aluminiową i ustawił go na lince (chyba coś mówił o 500m), podobno radary go wykryły i przyleciały dwa f16 zobaczyć co sie odpierdala. I pytanie brzmi czy jest to możliwe żeby tak wypuścić latawca i ile by go trzeba wykurwić. I czy to w ogóle fejk czy jest taka opcja. Za odpowiedź z góry dziena.
Podczas wojny wysypywali z samolotów paski aluminium, były widziane jak na ekranach radarów jak eskadry samolotów. Ale to były początki techniki radarowej.
Widać że peugeocik daje rade
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów