18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
poligon6 2017-10-05, 21:15 1
Prawie jak w Rosji.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
A................o 2017-10-05, 21:25 2
Tak mniej więcej wyglądają golfy z porobionymi glebami.
Zgłoś
qwerty123hwdp 2017-10-05, 21:32
Fred Flinston?

Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
Zgłoś
jedrzej152 2017-10-05, 21:35
Dobry temat poruszyłeś. Czy na sadolu jest jakiś ekspert lotnictwa kurwa jego mać? Bo mi znajomy pierdolił ja jakiś jego kolegi kolega miał dziadka co to ma kolege pod sklepem którego wnuk chodzi do klasy z typem, którego stary owinął jakiś wypiździajewski latawiec folią aluminiową i ustawił go na lince (chyba coś mówił o 500m), podobno radary go wykryły i przyleciały dwa f16 zobaczyć co sie odpierdala. I pytanie brzmi czy jest to możliwe żeby tak wypuścić latawca i ile by go trzeba wykurwić. I czy to w ogóle fejk czy jest taka opcja. Za odpowiedź z góry dziena.

Sialallalala
Zgłoś
saves 2017-10-05, 21:56 1
Wypala DPF-a
Zgłoś
A................o 2017-10-05, 22:07 1
jedrzej152,

gdyby podrywali f16 za każdy alarm to wylataliby całe paliwo na rok w miesiąc. W powietrzu latają lotnie, paralotnie, szybowce. Więc motyw z latawcem 1000000% fejk.
Zgłoś
jedrzej152 2017-10-05, 22:14
@AleDlaczego
No dobra tylko takie paralotnie chyba trzeba gdzieś zgłosić itp. Chodzi tu też o rozmiar no bo w końcu małe gówno, za małe na cokolwiek.

Sialallalala
Zgłoś
Gizmolka 2017-10-05, 22:19
Auto się załamało, bo czarny kieruje.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
htp 2017-10-05, 23:54
jedrzej152 napisał/a:

Dobry temat poruszyłeś. Czy na sadolu jest jakiś ekspert lotnictwa kurwa jego mać? Bo mi znajomy pierdolił ja jakiś jego kolegi kolega miał dziadka co to ma kolege pod sklepem którego wnuk chodzi do klasy z typem, którego stary owinął jakiś wypiździajewski latawiec folią aluminiową i ustawił go na lince (chyba coś mówił o 500m), podobno radary go wykryły i przyleciały dwa f16 zobaczyć co sie odpierdala. I pytanie brzmi czy jest to możliwe żeby tak wypuścić latawca i ile by go trzeba wykurwić. I czy to w ogóle fejk czy jest taka opcja. Za odpowiedź z góry dziena.

Podczas wojny wysypywali z samolotów paski aluminium, były widziane jak na ekranach radarów jak eskadry samolotów. Ale to były początki techniki radarowej.
Zgłoś
Siljorfag 2017-10-05, 23:58
Chciałbym to widać jak sie składa podczas drobnej stłuczki
Zgłoś
MArcin911 2017-10-06, 8:54 2
Widać że peugeocik daje rade

* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Zgłoś
0to 2017-10-06, 9:56
zrobił glebę w furze .
Zgłoś
nurgiel 2017-10-06, 11:39
Afryka, jakieś zadupie. Samochód tam jest pewnie 1 na tysiąc mieszkańców, ale i tak widzimy masę rozjebanych aut, no bo jak jeździć w tak zatłoczonym wioskach?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów