jak dla mnie to trzeba być ostro niedorobionym żeby coś takiego zrobić Podchodzi to pod zboczenie,a nawet pedalstwo W końcu to w Szwecji wylęgarni zboków,pedziów ,a co najgorsze ciapaków najgorszej kategorii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobra może zareagowałem zbyt ostro,ale wiecie jakby to się u nas skończyło Polska to nie Szwecja ,u nas za coś takiego ktoś w sklepie dałby mu w ryj,no bo w sumie to ja rozumiem przegrać zakład i na przykład rozebrać się i wykąpać w fontannie,ale coś takiego w sklepie pełnym ludzi,pomyślcie co wy byście zrobili gdyby
podlazł do was nagi typ.Jeżeli kogoś uraziło stwierdzenie że pedalstwo czy zboczenie to cofam te słowa i tyle.
podlazł do was nagi typ.Jeżeli kogoś uraziło stwierdzenie że pedalstwo czy zboczenie to cofam te słowa i tyle.
nekromantazło napisał/a:
pomyślcie co wy byście zrobili gdyby podlazł do was nagi typ
a tak na poważnie - on się nikomu nie narzucał, a nawet skromnie zasłaniał. więc nie, raczej nie dostałby w ryj
Gościu honorowy, bo dotrzymał słowa, a głupi bo się zakłada o takie rzeczy.
Jednym słowem honor i mądrość nie zawsze idą ze sobą w parze.
Jednym słowem honor i mądrość nie zawsze idą ze sobą w parze.
mnie zastanawia bardziej fakt,że zmieścił jajka i fujarkę w jednej ręce...
zauważyliście że tam gdzie największe pedalstwo rośnie liczba muzułmanów Francja, Szwecja, UK ciekawi mnie kiedy zaczną ich ganiać z maczetami na kozach.
chujowe, nie oglądać
Mogę się jedynie dopisać - honorowo wybrnął. Typowy Seba po przegraniu pewnie by wyskoczył z "zamknij ryj pedale, sam se idź nago chuju.... jaki zakład, to nie był zakład."
A tam pierodlicie. Mi tam stanoł
nekromantazło napisał/a:
Podchodzi to pod zboczenie,a nawet pedalstwo \ (...)
Wam to się wszystko z jednym kojarzy...
PS nie przeglądaj się w lustrze po kąpieli, bo się pedała wystraszysz.
Bo widać że autor w Szwecji bywały i z pierwszej ręki wie dokładnie kto tam mieszka. Och ludzie ludzie, wierzcie sobie dalej w memy co to wszyscy udostępniają bo to na pewno prawda...
On przegrał wszystko łącznie ze swoim życiem, bo mieści cały zestaw z luzem w jedną garść
Moze pedalstwo to dodawanie takich filmow na sadola? Debil. Piwko dla kolesia co przegral zaklad.Ma jaja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów