jak dla mnie to trzeba być ostro niedorobionym żeby coś takiego zrobić Podchodzi to pod zboczenie,a nawet pedalstwo W końcu to w Szwecji wylęgarni zboków,pedziów ,a co najgorsze ciapaków najgorszej kategorii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakbym przegrał zakład, to i tak bym tego nie zrobił. Chuj z honorem.
kevin171 napisał/a:
Moze pedalstwo to dodawanie takich filmow na sadola? Debil. Piwko dla kolesia co przegral zaklad.Ma jaja.
Nie no kurwa,tłumaczyłem już że to był mój błąd że tak opisałem to zdarzenie,po co wieszać od razu na mnie psy,przecież każdemu zdarza się napisać kilka niefortunnych słów.
shisha napisał/a:
Bo widać że autor w Szwecji bywały i z pierwszej ręki wie dokładnie kto tam mieszka. Och ludzie ludzie, wierzcie sobie dalej w memy co to wszyscy udostępniają bo to na pewno prawda...
Szwecja to kraj liberalny jak zresztą większość państw skandynawskich,nie nie mieszkam tam,możesz mi zarzucić kłamstwo,ale trzeba być ślepym żeby nie widzieć np.agresywnego zachowania tamtejszych muslimów.
U polskim markecie by rzuciło się na niego z 10 ochroniarzy i we wszystkich mediach by o tym trąbili. Taki mamy policyjno - katolicki kraj.
@nekromantazło jestes tylko zwyklym ignorantem. w dupie byłeś i gówno widziałeś, a piszesz negatywnie o krajach skandynawskich. swoja wiedze czerpiesz z internetu. Masz tylko cebule na oczach, pojedz, zobacz i pozniej sie wypowiadaj.
Jak pedały manifestują na ulicach na golasa to wam źle, a tu typ w sklepie wam nie przeszkadza?
Jakbym spotkał takiego zgrywusa będąc tam przykładowo na zakupach z dziećmi to bym mu zajebał z czystym sumieniem.
Jakbym spotkał takiego zgrywusa będąc tam przykładowo na zakupach z dziećmi to bym mu zajebał z czystym sumieniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów