📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No nie, k🤬a. Doczekaliśmy czasów, kiedy są rozgrywane zapasy do chwili, gdy komuś wypadnie smartfon z kieszeni.
@R/Roman dyskwalifikacja "hansoku make" nie można w czasie walki posiadać telefonu
Technika zajebista u obu zawodników, ruszają się tak szybko że widać tylko drgania.

cuurniprime napisał/a:
Technika zajebista u obu zawodników, ruszają się tak szybko że widać tylko drgania.
Taka technika nagrywania. Lepszą komórkę schował do kieszeni.
Były pojedynki na rewolwery teraz są na telefony. Jak widać temu zawodnikowi po prawej wpadł pierwszy telefon stąd bolesna przegrana.

WWL SQUAD napisał/a:
Ale mają lagi.
No niestety, czasami tak c🤬jowo mi się zgrywają filmiki z Tłita

Tak to jest jak się jedną ręką wali konia, a drugą nagrywa wydarzenia sportowe

No i co to za chora walka, trzymanie się za dłonie? Już ch uj w ten telefon.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie