Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łbem o ziemię walić? Co za chora baba
sie naogladala filmow gdzie ludzie walcza na smierc i zycie a ze to durna baba to nie mysli i tak tez zawalczyla.
sie naogladala filmow gdzie ludzie walcza na smierc i zycie a ze to durna baba to nie mysli i tak tez zawalczyla.
Dokładnie, tak samo jak ci idioci skaczący oponentowi po głowie. Debile nie wiedza, ze tak się robiło w '39 Niemcowi, który wpadł Ci do mieszkania i chciał rodzinę wymordować, a nie przy zwyklej solówce
Oczywiście podobne objawy może powodować przerwanie rdzenia kręgowego, aczkolwiek w w/w sytuacji nie jest to najbardziej prawdopodobne.
Nie jestem neurologiem, ale ten stan jest raczej do wyleczenia (ogólnie nawet nieleczony zanika, ale mniejsza o to teraz), możliwe, że nawet bez większych powikłań.
Jeśli doszło do masywnego wylewu krwotocznego to rokowanie jest słabe, jeśli tylko do lekkiego obrzęku w obrębie opon to powinno być okej. Podobnie z pniem i rdzeniem kręgowym.
Jednak znając życie, raczej nie uzyska zbyt szybkiej pomocy, obrzęk będzie się nasilał, neurony ulegną nekrozie a ona albo zostanie kaleką albo umrze z kałem i sikami na swej Da Silvovej dupci.
Objawy wzrostu ciśnienia śródczaszkowego i ucisku na drogi piramidowe oraz pozapiramidowe, czego efektem jest wzrost napięcia mięśni (głównie prostowników) i nasilenie odruchów rdzeniowych.
Oczywiście podobne objawy może powodować przerwanie rdzenia kręgowego, aczkolwiek w w/w sytuacji nie jest to najbardziej prawdopodobne.
Nie jestem neurologiem, ale ten stan jest raczej do wyleczenia (ogólnie nawet nieleczony zanika, ale mniejsza o to teraz), możliwe, że nawet bez większych powikłań.
Jeśli doszło do masywnego wylewu krwotocznego to rokowanie jest słabe, jeśli tylko do lekkiego obrzęku w obrębie opon to powinno być okej. Podobnie z pniem i rdzeniem kręgowym.
Jednak znając życie, raczej nie uzyska zbyt szybkiej pomocy, obrzęk będzie się nasilał, neurony ulegną nekrozie a ona albo zostanie kaleką albo umrze z kałem i sikami na swej Da Silvovej dupci.
Dziękujemy panie doktorze za ten wykład, ale to jest sadistic i odpowiedź powinna brzmieć: "Ma drgawki, bo upadła na pusty łeb i zrobiło się echo..."
Aż z ciekawości poczytałem że w damskich więzieniach też są samice alfa co sobie naganiają suczki,
ale głównie to kobity dają męskiej załodze więzienia w zamian za podarunki...
Jak szympansy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów