📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za mózg...
dziewczyny uciekły a przygłup leży i czeka na wybawienie, co za czasy
Ciężko powiedzieć dlaczego akurat sobie wczasy zrobił i leżał, zamiast szybko poderwać dupę i się ratować
taki to nawet robiąc kanapki zagraża swojemu życiu
Kierunek w ciężarówce był włączony. Motocipa ma nuczke i więcej nie wjedzie pod koła, to pewne.
Ale jaką trzeba być ofermą żeby nie zdążyć odskoczyć
laski spierdolily bo kaskow nie mialy. Koles z helmem na lbie wyjebane, lezy i kask testuje
tak kurwa, na jego miejscu każdy z was by odskoczył, odciągnął skuter i jeszcze zajarał szluga
jak wyjdziecie kiedyś z piwnicy to zrozumiecie, ze on na ogarniecie sytuacji miał 2 sekundy z hakiem, a to więcej niż wy odtwarzając to piąty raz. tyle dobrego zrobił, że założył kask. poza tym nie wiem jak wy ale ja przegubową naczepę widzę maks. dwa razy do roku
jak wyjdziecie kiedyś z piwnicy to zrozumiecie, ze on na ogarniecie sytuacji miał 2 sekundy z hakiem, a to więcej niż wy odtwarzając to piąty raz. tyle dobrego zrobił, że założył kask. poza tym nie wiem jak wy ale ja przegubową naczepę widzę maks. dwa razy do roku
croyna napisał/a:
tak kurwa, na jego miejscu każdy z was by odskoczył, odciągnął skuter i jeszcze zajarał szluga
Nie zgodzę się. Typ spojrzał i widział zanim jeszcze doszło do kontaktu co się święci. Został przewrócony i jeszcze sekundę leżał w pozycji defensywnej jak by mu ktoś chciał deską przyjebać. Miał w chuj czasu na reakcję a dodatkowo w takich sytuacjach czas leci wolniej.
jebany miał farta, że oś nie była dojebana ciężarem
croyna napisał/a:
...".... poza tym nie wiem jak wy ale ja przegubową naczepę widzę maks. dwa razy do roku..."
Więc wyjdź z piwnicy!
Widzimy tu jeden z niewielu przypadków, gdzie baby wykazują się lepszym refleksem i trzeźwością myślenia niż facet. Gość jest prawdziwą pizdą.
Normalny facet w takiej sytuacji zdążyłby się wysrać, podetrzeć, spalić kiepa, wyrwać dupcię i ją przelecieć. A ten to jak stonka ziemniaczana na grzbiecie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów