📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najpierw go od chujów wyzywa, a potem leje... "Ar ju siur, ar ju siur?"
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Tak samo w barze zrobiłem typowi, co mi chujowe texty pierdolił do mojej kobiety. Jutro idę na operację. Złamane spiralne 2 kości śródręcza i palec. Kurwa jebana mać
Srogo mu garści nahandlował, aż miło popatrzeć
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
jarekddz napisał/a:
Tak samo w barze zrobiłem typowi, co mi chujowe texty pierdolił do mojej kobiety. Jutro idę na operację. Złamane spiralne 2 kości śródręcza i palec. Kurwa jebana mać
Żalisz czy się chwalisz?
Nagrywane przez dziurkę od klucza
jarekddz napisał/a:
Bo jak jest sie ciotą która nie potrafi zacisnąć pięści to tak jest . Karatecy rozwalają cegły gołą pięścią a ty na twarzy sobie złamałeś . Możesz zrobić sławe jak najman
Bo jak jest sie ciotą która nie potrafi zacisnąć pięści to tak jest . Karatecy rozwalają cegły gołą pięścią a ty na twarzy sobie złamałeś . Możesz zrobić sławe jak najman
co za zwierzeta, typowa walka prymitywow o pozycje w stadzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów