Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I zupełnie przypadkiem stał tam ktoś z kamerką?
Nie wiem czy wiesz, ale są na świecie takie popierdoleńce, które godzinami stoją przy torach i walą konia do nadjeżdżających pociągów. Każdy przejazd oczywiście musi być zarejestrowany. Nie wiem, czy oni maja jakiś trainhub, ale pewnie tak, bo takich zjebów jest cała masa.
Nie wiem czy wiesz, ale są na świecie takie popierdoleńce, które godzinami stoją przy torach i walą konia do nadjeżdżających pociągów. Każdy przejazd oczywiście musi być zarejestrowany. Nie wiem, czy oni maja jakiś trainhub, ale pewnie tak, bo takich zjebów jest cała masa.
Tak, wiem. Trainspotterzy, tak jak planespotterzy, którzy jarają się samolotami. Ale oni nagrywają dobrym sprzętem, często na trójnogu, a nie telefonem sprzed 10 lat w trzęsącej się łapie.
I zupełnie przypadkiem stał tam ktoś z kamerką?
moze to jest taka miejscowka
Tak, wiem. Trainspotterzy, tak jak planespotterzy, którzy jarają się samolotami. Ale oni nagrywają dobrym sprzętem, często na trójnogu, a nie telefonem sprzed 10 lat w trzęsącej się łapie.
Druga ręką walił pendolino
TO raczej wygląda jakby tylko jedna chciała ukrócić swoje życie, natomiast druga, pewnie matka, zareagowała intuicyjnie i rzuciła się z łapami aby ją złapać Coś nie pykło
pyknac pyknelo
W środowiskach LGBTYGJbHJ69πו[§8TU są też grupy kidspotterów i tuskspotterów
The tchórzliwe pizdy tylko czekały na przyjazd pociągu. Jakby nie mogly wymyśleć innego sposobu na ukrocenie swojego smutnego żywota. Żal maszynisty. Mam nadzieję że zdychały długo.
tak bo człowiek który chce się zabić myślisz ze będzie myślał że takiej znieczulonej kurwie jak ty zepsuje dzionek bo mu pociąg 3 godziny później przyjedzie xD maja wyjebane na takie błahostki
Jestem maszynistą, wkurwiające są te samobóje... ile to formalności i czasu... Jak chcesz ze sobą skończyć to zrób jakiegoś live na tiktoka czy inne gówno, nażryj się tabletek czy wyhuśtaj się na żyrandolu... Tak aby Twoje niedojebanie odeszło razem z Tobą i nikomu nie utrudniało życia czy obowiązków służbowych.
Tabletki się wyrzyga, żyrandol powieszony na kołeczku rozporowym jebnie, a pociąg obetnie łeb i chuj xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów