18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kamuha 2023-06-26, 12:23 15
The tchórzliwe pizdy tylko czekały na przyjazd pociągu. Jakby nie mogly wymyśleć innego sposobu na ukrocenie swojego smutnego żywota. Żal maszynisty. Mam nadzieję że zdychały długo.
Zgłoś
spike2222 2023-06-26, 12:26 37
kamuha napisał/a:

The tchórzliwe pizdy tylko czekały na przyjazd pociągu. Jakby nie mogly wymyśleć innego sposobu na ukrocenie swojego smutnego żywota. Żal maszynisty. Mam nadzieję że zdychały długo.

TO raczej wygląda jakby tylko jedna chciała ukrócić swoje życie, natomiast druga, pewnie matka, zareagowała intuicyjnie i rzuciła się z łapami aby ją złapać Coś nie pykło
Zgłoś
edek_kotek 2023-06-26, 12:28 1
Baby to chuje pomyślał maszynista i z sadystycznym uśmiechem na twarzy włączył wycieraczki szyb
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-06-26, 12:52 24
I zupełnie przypadkiem stał tam ktoś z kamerką?
Zgłoś
JanJankowski 2023-06-26, 13:12
Rozchodzą to u św Piotra
Zgłoś
traf 2023-06-26, 13:18
0dbytBiskupa napisał/a:

I zupełnie przypadkiem stał tam ktoś z kamerką?

może wynajęty kamerzysta żeby wrzucić materiał na ich kanał,lajki i suby musza się zgadzać
Zgłoś
niemamskarpet. 2023-06-26, 13:27 15
mi to wygląda identycznie jak sarny na poboczu czekają do ostatniego momentu żeby się wjebać pod koła i rozkurwić ci pół samochodu .....
Zgłoś
smc 2023-06-26, 13:41 8
Nie trąb kurwa w lesie!!!
Zgłoś
Ogórek 2023-06-26, 13:52 3
Ten gong kolejowy jest dość przytłaczający.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-06-26, 14:10 3
Zajebiście zaprojektowany przód, od razu na przemiał bierze wszystko zamiast odrzucać.
Zgłoś
metyoo 2023-06-26, 14:34 8
kamuha napisał/a:

tchórzliwe? trzeba mieć sporą odwagę i brak instynktu samozachowawczego, żeby pierdolnąć się pod pociąg, skoczyć z wysokiego pięterka, czy choćby się huśnąć! zgoda, szkoda maszynisty i rodzin też! nazwałbym ich samolubnymi skurwysynnami, bo nie biorą pod uwagę tego, jak najbliżsi będą to przeżywali, ale nigdy nie nazwałbym ich tchórzami!
Zgłoś
Liveretto 2023-06-26, 15:04 1
metyoo napisał/a:

tchórzliwe? trzeba mieć sporą odwagę i brak instynktu samozachowawczego, żeby pierdolnąć się pod pociąg, skoczyć z wysokiego pięterka, czy choćby się huśnąć! zgoda, szkoda maszynisty i rodzin też! nazwałbym ich samolubnymi skurwysynnami, bo nie biorą pod uwagę tego, jak najbliżsi będą to przeżywali, ale nigdy nie nazwałbym ich tchórzami!

Mylisz odwagę z głupotą. W rzuceniu się pod pociąg nie ma nic odważnego.
Zgłoś
metyoo 2023-06-26, 15:22 16
Liveretto napisał/a:

Mylisz odwagę z głupotą. W rzuceniu się pod pociąg nie ma nic odważnego.

głupota swoją drogą, niemniej jednak przełamywanie strachu nazywa się odwagą, a instynkt samozachowawczy wywołuje strach przed wykonaniem głupiego ruchu, w tym przypadku rzucenie się pod pociąg.
Zgłoś
Sztruks 2023-06-26, 15:37 3
Dziwne ze akurat to ktoś kamerował
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem