Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
The tchórzliwe pizdy tylko czekały na przyjazd pociągu. Jakby nie mogly wymyśleć innego sposobu na ukrocenie swojego smutnego żywota. Żal maszynisty. Mam nadzieję że zdychały długo.
TO raczej wygląda jakby tylko jedna chciała ukrócić swoje życie, natomiast druga, pewnie matka, zareagowała intuicyjnie i rzuciła się z łapami aby ją złapać Coś nie pykło
I zupełnie przypadkiem stał tam ktoś z kamerką?
może wynajęty kamerzysta żeby wrzucić materiał na ich kanał,lajki i suby musza się zgadzać
The tchórzliwe pizdy tylko czekały na przyjazd pociągu. Jakby nie mogly wymyśleć innego sposobu na ukrocenie swojego smutnego żywota. Żal maszynisty. Mam nadzieję że zdychały długo.
tchórzliwe? trzeba mieć sporą odwagę i brak instynktu samozachowawczego, żeby pierdolnąć się pod pociąg, skoczyć z wysokiego pięterka, czy choćby się huśnąć! zgoda, szkoda maszynisty i rodzin też! nazwałbym ich samolubnymi skurwysynnami, bo nie biorą pod uwagę tego, jak najbliżsi będą to przeżywali, ale nigdy nie nazwałbym ich tchórzami!
tchórzliwe? trzeba mieć sporą odwagę i brak instynktu samozachowawczego, żeby pierdolnąć się pod pociąg, skoczyć z wysokiego pięterka, czy choćby się huśnąć! zgoda, szkoda maszynisty i rodzin też! nazwałbym ich samolubnymi skurwysynnami, bo nie biorą pod uwagę tego, jak najbliżsi będą to przeżywali, ale nigdy nie nazwałbym ich tchórzami!
Mylisz odwagę z głupotą. W rzuceniu się pod pociąg nie ma nic odważnego.
Mylisz odwagę z głupotą. W rzuceniu się pod pociąg nie ma nic odważnego.
głupota swoją drogą, niemniej jednak przełamywanie strachu nazywa się odwagą, a instynkt samozachowawczy wywołuje strach przed wykonaniem głupiego ruchu, w tym przypadku rzucenie się pod pociąg.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów