📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@UP
Filmik trwa 24 sekundy, a ty jeszcze się przypierdalasz? Dużo jeszcze takich frustratów się znajdzie?
Filmik trwa 24 sekundy, a ty jeszcze się przypierdalasz? Dużo jeszcze takich frustratów się znajdzie?
Polecam ściszyć bo te trzaski lekko irytują.
A kolega wyżej widzę od analizy czasowej się znalazł. Może w ogóle ucinajmy filmy tylko do jebnięcia, po co nam 'prolog'
A kolega wyżej widzę od analizy czasowej się znalazł. Może w ogóle ucinajmy filmy tylko do jebnięcia, po co nam 'prolog'
Kurwa jechać na czerwonym mając kamerke ,która to uwieczni w razie wypadku.... gratulacje.
Velture napisał/a:
Kurwa jechać na czerwonym mając kamerke ,która to uwieczni w razie wypadku.... gratulacje.
może się wkurwił, że tyle jeździ i jeździ i nic to w końcu sam postanowił zainicjować akcje ....a z resztą to u ruskich więc nie ma co się dziwić...pozdro
Skowroniasty napisał/a:
Polecam ściszyć bo te trzaski lekko irytują.
W tym wypadku niepotrzebny jest epilog,bo prolog to akurat jest
Dudeczek napisał/a:
@UP
Oooo... użyłeś trudnego słowa,ulżyło ci? Widzę gościu,że nie odróżniasz stwierdzenia faktu od czepiania się ale sam to robisz znakomicie.Lepiej czasem nic nie mówić niż rozwiać wątpliwości... kumasz?
BlanX napisał/a:
Akcja: 0,00-0,12 50 % filmiku zbędne
Po 0:12 reszta jest zbędna? A "Jop twaju mać", na które czeka większość użytkowników sadola, też byś chciał wyciąć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów