📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nocny kulig
- teraz popularne
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest ciekawe życie , a nie jak w jakiejś holandii wszystko wybetonowane, takie same bezpieczne i bogate.
Aż mi się przypomniało, jak kurwa kilka zasranych niemców, grubasów jednych, wybrało się na swoich BMW GS na przejażdżkę, po jakiejś Tajlandii czy wietnamie, 1200 pojemności motocykle czy tam więcej, i kurwa pod górkę nie daje rady. Stoją, się wywalają z tymi motocyklami, podjechała babka, z zakupami chyba, na skuterku i wyprzedziła wszystkich i pojechała dalej.
mihauek napisał/a:
Aż mi się przypomniało, jak kurwa kilka zasranych niemców, grubasów jednych, wybrało się na swoich BMW GS na przejażdżkę, po jakiejś Tajlandii czy wietnamie, 1200 pojemności motocykle czy tam więcej, i kurwa pod górkę nie daje rady. Stoją, się wywalają z tymi motocyklami, podjechała babka, z zakupami chyba, na skuterku i wyprzedziła wszystkich i pojechała dalej.
Ta klasa motocyklistów akurat jest żenująca, kasa nie zastąpi mózgu i nie wykreuję charakteru
Pakują się tacy na przyczepki, sami do samolotu, prawie zero bagaży i lecą podróżować .... do kurwa Włoch, no jak się dowiedziałem, że przylecieli samolotem to mało nie jebłem ze śmiechu, Polska - Włochy to naciągnięty dzień dojazdu, a oni kurwa w samolot się pakują. Druga sprawa, bez bagażu, spanie w hotelach, jedzenie w restauracjach... no kurwa super podróżowanie, jak nic poznają kulturę kraju. No i oczywiście autostrady ... królowie szos w złocie, gardzę kurwami.
Albo na zloty jak jadą, nówka GieS 1200 adv 2019r, 3 kufry, tankbag, deflektor, GPS włączony, tablice ze wsi obok, Szanuję kurwa
InnyName napisał/a:
Ta klasa motocyklistów akurat jest żenująca, kasa nie zastąpi mózgu i nie wykreuję charakteru
Nie tylko ta klasa, bo na super ścigach beemkach RR chłopaki na zloty jadą lawetą, przed Poznaniem na stacji zjeżdżają i 5km po mieście motocyklem żeby poszpanować potem na parking i 60km z powrotem znowu na lawecie do domku bo w sumie to się szybko po normalnej drodze boją ale siepa jest to kupili ererke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów