18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Radbug 2020-11-25, 22:58 7
Podoba mi się moment w którym wkurwiony gość z drugiego auta zaczął trąbić. Jak masz się rozjebać, to się rozjeb, tylko szybko, bo mi się spieszy.

Widać, że kierowca odwiedza czasem sadistic.
Zgłoś
Pepperoni 2020-11-25, 23:06
fotele do wymiany chyba.
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-25, 23:08 1
Bo to jest kurwa aut terenowe a nie suvy dla pizdeczek typu Kia Sorrento albo BMWX5
Zgłoś
DużyKutas 2020-11-25, 23:36 16
Pralpunkt napisał/a:

Bo to jest kurwa aut terenowe a nie suvy dla pizdeczek typu Kia Sorrento albo BMWX5

Bo miejskie suvy nie sa stworzone do jazdy typowo terenowej? Tylko aby rodzina mogla dojechać nad jezioro po kamienistej i wyboistej drodze? Jebnij się w łeb przygłupie stary.
Zgłoś
TheAndyboy888 2020-11-25, 23:43 2
Pralpunkt napisał/a:

Dla takich debilów jak ty, którzy nie potrafią odróżnić SUVa od terenówki, wymyślono specjalnie definicję SUV-a.
Masz z wikipedii:
SUV od klasycznego samochodu terenowego różni się m.in. mniej użytkowym charakterem i brakiem konieczności reprezentowania właściwości pozwalających na jazdę w terenie na rzecz bardziej komfortowo zestrojonego zawieszenia i bogatszego wyposażenia.

Tak. Kupiłem SUVa i nim jeżdżę. BO JEST KURWA WYGODNIEJ niż w tych pseudo-chujowo-niby sportowych nisko osadzonych autach, gdzie przy wsiadaniu można się garba dorobić. Z moim wzrostem prawie 2m, taki wyśmiewany przez ciebie SUV to manna z nieba
Zgłoś
Cezar87 2020-11-25, 23:46 1
DużyKutas napisał/a:

Bo miejskie suvy nie sa stworzone do jazdy typowo terenowej? Tylko aby rodzina mogla dojechać nad jezioro po kamienistej i wyboistej drodze? Jebnij się w łeb przygłupie stary.

Raczej aby baba nie urwala zderzaka parkujac przy wysokich kraweznikach.
Zgłoś
BigBertha 2020-11-25, 23:59
Idioci to mają szczęście...
Zgłoś
robsonx79 2020-11-25, 23:59 7
Radbug napisał/a:

Podoba mi się moment w którym wkurwiony gość z drugiego auta zaczął trąbić. Jak masz się rozjebać, to się rozjeb, tylko szybko, bo mi się spieszy.
Widać, że kierowca odwiedza czasem sadistic.

Dawał mu znak, że podepnie go do wyciągarki. Nie wszyscy ludzie są chujami.
Zgłoś
pedaldziwka 2020-11-26, 0:31 1
trzeba przyznać że ładnie sobie poradził
Zgłoś
pylaochos 2020-11-26, 10:11
a ten kurwa na brzegu nie mógł dalej stanąć?
Zgłoś
albazsanagycjib 2020-11-26, 12:10
Przecież tam jakiś zlot mają i się bawią.
Zgłoś
tomgw 2020-11-26, 21:43
a ten drugi jebany zastawił mu drogę , żeby nie mógł wyjechać... szczwany lis
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem