📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gorąco im kibicuję, aby w końcu dobrali się tam do polityków i dali przykład reszcie świata co należy z nimi robić za ich kłamstwa i przekręty.
lewacka dzicz atakuje demokratycznie wybraną władze w tym kraju.
Jakoś kurwa tutaj nikt nie drze gęby de-mo-kra-cja
Jakoś kurwa tutaj nikt nie drze gęby de-mo-kra-cja
SirMajkel napisał/a:
gorąco im kibicuję, aby w końcu dobrali się tam do polityków i dali przykład reszcie świata co należy z nimi robić za ich kłamstwa i przekręty.
Odejdź stąd zasrany komuchu. Wiem że takie komunistyczne ścierwo pragnie wojny domowej i żeby ludzie ginęli na ulicach ale nie z nami te numery.
lskkks napisał/a:
Odejdź stąd zasrany komuchu. Wiem że takie komunistyczne ścierwo pragnie wojny domowej i żeby ludzie ginęli na ulicach ale nie z nami te numery.
Kolejny fan policji napierdalającej obywateli. A wiesz jakie jest w ogóle podłoże tych protestów? Słusznie walczą z kliką, która tam się zadomowiła na górze.
w takiej sytuacji miotacz ognia by sie przydal. Było by ciekawie. Nie żebym kibicował komuś, ale fajne widowisko by było.
Liczyłem na wjazd na pełnej piździe w tłum, a tu tylko jakieś nagranie z imprezki w suce.
potem amerykanie dadzą im demokrację i 30 lat recesji w pakiecie za wzorową postawę. Nie ma to jak kraj obalać rękami mieszkańców, na co komu wojna?
mogliby zachlapać szyby jakąś farbą i zrobić grilla tej puszce...
Tylko czekać jak upadliństy policjanci tak będą jeździć po ludziach we Wrocławiu.
lskkks napisał/a:
Jesteś nawiedzony. Co ma wspólnego komunizm z tym co tam się dzieje. Ludzie strajkują bo im metro zdrożało a ten od komunistów wyzywa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów